pelonek1 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 27 minut temu, adioss995 napisał: Muszę przymierzyć tylko raczej pokrywa się już wtedy nie zmiesci U mnie się mieści, tylko jedną "śrubka" od strony wtrysków nie przykręcam jej. 29 minut temu, adioss995 napisał: Też bez dysz masz wtryski założone? A nie wiem, nie wyciągałem ich jeszcze.
MichauKR Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 16 godzin temu, pelonek1 napisał: Gorzej nie będzie, tylko lepiej, chociaż około 200 KM u mne przy takim zasilaniu czerwony STAG obrabia bez problemu. Obrabiać obrabia, kwestia tego, że przy zasilaniu z jednej strony ostatni cylinder może mieć już mniejsze ciśnienie na wtryskiwaczu i lekko bardziej ubogo niż pozostałe. Kompensacja - zasilanie z dwóch stron IMO obowiązkowo. 1
pelonek1 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, MichauKR napisał: przy zasilaniu z jednej strony ostatni cylinder może mieć już mniejsze ciśnienie na wtryskiwaczu Dobrze napisałeś, że "może". Ciekawe jakby to zmierzył tzn. czy dałoby się zauważyć różnicę.
ELLIOTT Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 do 20% różnicy miedzy 1 vs 4 wtryskiem. Widziałem test w pewnym warsztacie.
adioss995 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zrobiłem polaczenie z 2 str na filtrze 16/12x2 jak narazie wszystko ok silnika nawet nie czuć że odpalony
Rekomendowane odpowiedzi