kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 pewnie chodzi o przeoczenie ważniejszych postów przy tej ilości stron dziennie Dokładnie, skoro jest to wątek informacyjny o zlocie to postawcie się teraz na miejscu kogoś, kto nie udziela się i nie czyta tego regularnie - nic nie znajdzie, bo za 2 tygodnie będzie tutaj 150 stron ... spamerzy Łukaszu ale to nie jest wątek oragazniacyjny a poza tym czego się spodziwaliście po wątku największego poety i zadymiarza na tym forum - MADASA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Spamerzy? Ktoś tu widział jakiegoś spamera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jak mnie zdenerwujecie to zmknę wątek i co wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jak mnie zdenerwujecie to zmknę wątek i co wtedy Otworzymy nowy i już go nie zamkniesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 czyli co zrzutka po 5 zł ................i Madasa na wakacje [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 21:29_________________________________________________ jak mnie zdenerwujecie to zmknę wątek i co wtedy nie masz takiej władzy - ja mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 mogę zamknąć swój wątek ...jedynie może ktoś inny odmknąć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszczółka12 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 władze będzie miał po Pile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 czyli co zrzutka po 5 zł ................i Madasa na wakacje łe od 30tys użytkowników to ładna kasa bedzie dla Madasa to i ja się załapie na jakies Bora-Bora :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Chyba raczej od 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 władze będzie miał po Pile władze to on już ma tylko jeszcze nie wszyscy o tym wiedzą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 czyli co zrzutka po 5 zł ................i Madasa na wakacje łe od 30tys użytkowników to ładna kasa bedzie dla Madasa to i ja się załapie na jakies Bora-Bora :gwizdanie: no no no nawet mogiem odpalic komuś z 20 dychy niech policze 31 tys x 5 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Tylko do Meksyku nie jedź :gwizdanie Słyszałem, że tam jest niezły Meksyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Chyba raczej od 30 jak od 30 to zamiast na Bora-bora to zabierze mnie na bara-bara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Madas pamiętaj kto Ci tą zrzutkę załatwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Madas pamiętaj kto Ci tą zrzutkę załatwił ja za każdą transakcje biorę 10% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Madas pamiętaj kto Ci tą zrzutkę załatwił ja za każdą transakcje biorę 10% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja tam preferuję 40% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Madas pamiętaj kto Ci tą zrzutkę załatwił właśnie o Tobie Mironku mówiłem .....masz te 20 dychy już w kiejdzie ..... :gwizdanie: aaaa i nie ćwicz do zlotu za dużo bo bedę miał z Wami kłopoty Piotrek dzień w dzień naparza ponoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 czyli co zrzutka po 5 zł ................i Madasa na wakacje Jest tu jakiś cfaniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Piotrek dzień w dzień naparza ponoć Mam nadzieję, że w pingla, a nie w piłkarzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Madas pamiętaj kto Ci tą zrzutkę załatwił ja za każdą transakcje biorę 10% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja tam preferuję 40% kurde Yelo przestań!! weź tylko 10% bo dla madaska nic nie zostanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi