truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No to ladnie Panowie, ladnie kobity wasze pilnujecie pamietajcie ze na zlocie sie nie liczy ktora kogo gdzie szmyrala bo i tak wszystko zostaje w rodzinie Gadasz jak singiel :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 przeczytałem, no i wydedukowałem że zapowiada się mega impreza, z mega zwariowanymi ludziami oj oj trzeba się psychicznie przygotować Oj musisz Pucek musisz - po pierwszym Twoim zlocie możesz potrzebować kilku wizyt u specjalisty, wspomagających powrót do rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 zapowiada się mega impreza TAK z mega zwariowanymi ludziami NIE trzeba się psychicznie przygotować TAK wydedukowałem ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ty lepiej zobacz gdzie i kogo Wercia po nodze smyra, ups to nie noga ja ją po nodze smyram :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie pijcie już, bo już nie wiedomo kto kogo gdzie smyrał i po czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No to ladnie Panowie, ladnie kobity wasze pilnujecie pamietajcie ze na zlocie sie nie liczy ktora kogo gdzie szmyrala bo i tak wszystko zostaje w rodzinie gdzieś to już słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 gdzieś to już słyszałem ja pier**le ...jesteś the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 to miron pyrki skrobał ja mówię "kochanie,bzykamy się :kox:" ...a wy "kochanie,skrobiemy pyrki :kox:" co kraj,to obyczaj yeahbunny :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 to miron pyrki skrobał ja mówię "kochanie,bzykamy się :kox:" ...a wy "kochanie,skrobiemy pyrki :kox:" co kraj,to obyczaj yeahbunny :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nie dokuczajcie Mironowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nie dokuczajcie Mironowi przecież by się chłopak zanudził :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nie dokuczajcie Mironowi on ma za***iście silna psychikę nic mu nie zaszkodzi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nie dokuczajcie Mironowi on ma za***iście silna psychikę nic mu nie zaszkodzi :gwizdanie: muszę wziąć od niego numer do psychoanalityka ..... bo musi być dobry nie dokuczajcie Mironowi przecież by się chłopak zanudził :decayed: ale coś ucichł pewnie wieczorem da czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 muszę wziąć od niego numer do psychoanalityka ..... bo musi być dobry Telefon do Trzenia masz? :gwizdanie: No to dzwoń :polew: :wink4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 11:31_________________________________________________ ale coś ucichł pewnie wieczorem da czadu :naughty jak już pozmywa, pozamiata, skosi trawę i wywiesi pranie a na koniec ulula żonkę do snu to na wieczór siada do kompa i daje upust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dobra, jedymy - spadochron mnie przekonał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No i bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 2 dni i prawie setka ludzików Bedzie KOX jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 a na koniu ulula żonkę do snu czyli żonka zasypia na siedząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 a na koniu ulula żonkę do snu czyli żonka zasypia na siedząco tylko wypatrywać drugiego Mirona Juniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi