nike21 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 JAk sie zapowiada pogoda na zlot?? bedzie slonecznie albo deszczowo, cieplo albo zimno... swoj wybor prosze przeslac do Kuredu na PW :polew: :polew:
mcm Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 dla mnie śnieg bo narty biorę :polew: [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:20_________________________________________________a nie sorry zapomniałem że to wodne
nike21 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 dla mnie śnieg bo narty biorę :polew: [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:20_________________________________________________a nie sorry zapomniałem że to wodne wez jeszcze deske i zamow sobie fale na jeziorze :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:29_________________________________________________Marcin daj mi na PW adres do wysylki flag [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:29_________________________________________________ok juz mam
wentyl Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 zamówienia pogody tylko do 20.00 a po 20.00 bez flaszki się nie da niestety :polew:
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Pany, dokładnie o tej porze za tydzień będziemy umirać w swoich wyrkach. To tylko twardziele jako pierwsi zaczną schodzić na śniadanie i pozeżerają nam całą jajecznicę i parówki ze szwedzkiego stołu.
miron78 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 :> ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu i na nogach będą już w sobote o 7.00
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 :> ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu i na nogach będą już w sobote o 7.00 Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE.
gregory Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam! Panowie i Panie Niestety nie będę mógł jednak pojechać na zlot ogólnopolski z powodu nawału pracy. Same schody. To coś jakby wszystkie siły na niebie i ziemi się sprzysięgły i są przeciwko zlotowi Jestem....., byłem nieźle wkurwiony, może już mi trochę przeszło bo odpuściłem już. Ale niestety chodźbym nie wiem jak kombinował to nic nie wykombinuje. Szkoda nerwów.. . Takie życie.. . Tak więc jakby ktoś był chętny jeszcze pojechać na ogólnopolski to mogę odsprzedać swoje miejsce. Jakby co to prw. do mnie. Pozdr.
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 :> ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu ... ja tak mam ale mam nadzieję że na zlocie mi przejdzie
Italiano Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 :> ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu ... ja tak mam ale mam nadzieję że na zlocie mi przejdzie Zgłoś się do mnie, ja cię szybko wyleczę z tego.
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 :> ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu ... ja tak mam ale mam nadzieję że na zlocie mi przejdzie Zgłoś się do mnie, ja cię szybko wyleczę z tego. no lekarzy na zlocie pewnie nie będzie brakowało
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 no lekarzy na zlocie pewnie nie będzie brakowało Ty z Radomia nie wyjedziesz i już będziesz pijany.
Pepin Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 czy w hotelu jest Internet .. proszę o dopisanie informacji w topicu zlotowym na pierwszej stronie .. bo ja zanim przebrnę przez to wodolejstwo to będę miał już wodogłowie
Madas Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 kiedy będą mapki dojazdowe ? dzisiaj wrzucę
Rekomendowane odpowiedzi