Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ZLOT OGÓLNOPOLSKI PIŁA 2009 - POEZJA ZLOTOWA

[b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]  

1. 1. [b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To uważaj :vava:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To uważaj :vava:

ja zawsze uważam .... :evil:

Opublikowano

JAk sie zapowiada pogoda na zlot??

Opublikowano

JAk sie zapowiada pogoda na zlot??

bedzie slonecznie albo deszczowo, cieplo albo zimno...

swoj wybor prosze przeslac do Kuredu na PW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dla mnie śnieg bo narty biorę :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:20_________________________________________________a nie sorry zapomniałem że to wodne :polew:

Opublikowano

dla mnie śnieg bo narty biorę :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:20_________________________________________________a nie sorry zapomniałem że to wodne :polew:

wez jeszcze deske i zamow sobie fale na jeziorze :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:29_________________________________________________Marcin daj mi na PW adres do wysylki flag :cool1:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:29_________________________________________________ok juz mam :decayed:

Opublikowano

zamówienia pogody tylko do 20.00 :cool1:

Opublikowano

Pany, dokładnie o tej porze za tydzień będziemy umirać w swoich wyrkach. To tylko twardziele jako pierwsi zaczną schodzić na śniadanie i pozeżerają nam całą jajecznicę i parówki ze szwedzkiego stołu. :decayed:

Opublikowano

:>

ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu i na nogach będą już w sobote o 7.00 :decayed:

Opublikowano

ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu i na nogach będą już w sobote o 7.00 :decayed:

Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE. :decayed:

Opublikowano

Witam!

Panowie i Panie :hi:

Niestety nie będę mógł jednak pojechać na zlot ogólnopolski z powodu nawału pracy. Same schody. To coś jakby wszystkie siły na niebie i ziemi się sprzysięgły i są przeciwko zlotowi :confused4: Jestem....., byłem nieźle wkurwiony, może już mi trochę przeszło bo odpuściłem już. Ale niestety chodźbym nie wiem jak kombinował to nic nie wykombinuje. Szkoda nerwów.. . Takie życie.. .

Tak więc jakby ktoś był chętny jeszcze pojechać na ogólnopolski to mogę odsprzedać swoje miejsce. Jakby co to prw. do mnie.

Pozdr.

Opublikowano

ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu ... :decayed:

ja tak mam ale mam nadzieję że na zlocie mi przejdzie :naughty:
Opublikowano

ale będą i tacy co po czwartkowej libacji w piątkową będą już mieli wstręt do alkoholu ... :decayed:

Zgłoś się do mnie, ja cię szybko wyleczę z tego. :polew:

Opublikowano

Zgłoś się do mnie, ja cię szybko wyleczę z tego. :polew:

no lekarzy na zlocie pewnie nie będzie brakowało :naughty:
Opublikowano

no lekarzy na zlocie pewnie nie będzie brakowało :naughty:

Ty z Radomia nie wyjedziesz i już będziesz pijany. :naughty:

Opublikowano

czy w hotelu jest Internet .. proszę o dopisanie informacji w topicu zlotowym na pierwszej stronie ..

bo ja zanim przebrnę przez to wodolejstwo to będę miał już wodogłowie

Opublikowano

kiedy będą mapki dojazdowe ?

dzisiaj wrzucę :naughty:

Opublikowano

o przyda się :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...