Fret Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Witam, posadziłem swoją b7 dosyć szeroko i dobija mi tył na dołach. zawias 1bv ośka. czy sprężyna z Q pomoże, może gwint? prosze o opinie i rady
dayd_4 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Jak przesadziłeś z ET to nic ci nie pomoże. Nawet najtwardsze sprężyny się uginają, więc co byś nie założył, przy takim ET będzie ci tarło na dołkach.
prze.mo Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Ew rolowanie nadkoli z tyłu, lub klipsy poliuretanowe na amortyzator ale to ogranicza skok zawieszania
Koziar993 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Dziwne, nie wygląda żeby było aż tak szeroko ;D Jakie masz ET. felgi i jaki dystans ?
afroo. Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Koła do zmiany, a nie od doopy strony problem rozwiązywać.
Langista Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 W dniu 15.08.2022 o 08:29, prze.mo napisał: Ew rolowanie nadkoli z tyłu, lub klipsy poliuretanowe na amortyzator ale to ogranicza skok zawieszania Ty wiesz jak to wygląda w B6? To nie Opel, tu wyciąganie nadkoli to ciężka robota i wygląda to przynajmniej mizernie.
3r4 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Langista napisał: Ty wiesz jak to wygląda w B6? To nie Opel, tu wyciąganie nadkoli to ciężka robota i wygląda to przynajmniej mizernie. czasami wystarczy że dognie lekko wewnętrzny kawałek który ma mocowanie do nadkola i to wystarczy. Nie trzeba błotnika wypychać tylko wnętrze dogiąć. U mnie akurat te elementy z mocowaniem na śrubki tną oponę jak się auto solidnie ugnie
Langista Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Jak chcesz to dogiąć? O ile w B7 jest to samo co w B6 to powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi