A4b6quattro Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Też to przerabiałem, jak narazie to sie dobrze trzyma już 1.5 roku😉
I Matt I Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia Po dłuższych poszukiwaniach udało się znaleźć blisko mnie, swap quattro od b7 2.0 tdi z 2008 roku co najważniejsze kompletny, czyli z mocowaniem wału, śrubami i osłonami. Już zacząłem pomału to rozbierać w celu odświeżenia, tym razem wszystko pójdzie do piaskowania, standardowo wymiana uszczelniaczy, tulei, nowy olej itd. 1
I Matt I Opublikowano 26 Lipca Autor Opublikowano 26 Lipca W dniu 25.07.2024 o 12:27, A4b6quattro napisał(a): I jak progress ze złożeniem/ Jedną fotkę mogę zapodać, więcej wrzucę jak swap quattro, będzie ukończony i auto będzie jeździć. Generalnie to proces trochę się wydłuży, jak zdejmowałem skrzynie, odkręcałem też lekko sanki z jednej strony i zauważyłem takie coś i zdecydowałem, że wezmę się też za przednie zawieszenie za jednym zamachem, mam sanki od b7 2.0tfsi muszę tylko porównać ze swoimi czy czymś się różnią. 1 2
I Matt I Opublikowano 27 Lipca Autor Opublikowano 27 Lipca 19 godzin temu, Marfiol napisał(a): Takie podejście się szanuje 18 godzin temu, BartoszSoldier napisał(a): Raz a konkretnie 👌👏 Dzięki, tym razem robię wszystko szczegółowo co do najmniejszej śrubki i kasy nie żałuję. 1
MarioR34 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca I love it, do you need to do some kind of test to be road legal in Poland , in Croatia it's called A test you must do if you want to be road legal. I think we also need a contract from purchasing the car to be able to A test it. My friend converted a4 b6 1.9 tdi automatic to manual quartto .
I Matt I Opublikowano 27 Lipca Autor Opublikowano 27 Lipca 31 minut temu, MarioR34 napisał(a): I love it, do you need to do some kind of test to be road legal in Poland , in Croatia it's called A test you must do if you want to be road legal. I think we also need a contract from purchasing the car to be able to A test it. My friend converted a4 b6 1.9 tdi automatic to manual quartto . Yes, you need to undergo a normal technical inspection at the station, and then go to the office and get a note in your registration certificate confirming that you have a 4-wheel drive.
A4b6quattro Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca No to na zime , będziesz leciał bokiem 👍😁Moja to już ,zimy nie doczeka u mnie,.dzie na sprzedaż. Powodzenia w montaźu, i uciechy z Quattro👌
I Matt I Opublikowano 1 Sierpnia Autor Opublikowano 1 Sierpnia W dniu 30.07.2024 o 18:34, A4b6quattro napisał(a): No to na zime , będziesz leciał bokiem 👍😁Moja to już ,zimy nie doczeka u mnie,.dzie na sprzedaż. Powodzenia w montaźu, i uciechy z Quattro👌 Dzięki, już nie mogę się doczekać zimy😄 Szkoda tyle lat u ciebie, ja jakbym miał zmieniać to bym zostawił B6 jako auto weekendowe. Zostajesz przy audi czy zmieniasz markę?
Rekomendowane odpowiedzi