Szpaku24 Opublikowano 14 Października 2022 Opublikowano 14 Października 2022 Witam panowie chciałem się zapytać co to jest na zdjęciu zaznaczone? A druga sprawa czy z podstawy filtra oleju może kąpać płyn chłodniczy?
krzychuG Opublikowano 14 Października 2022 Opublikowano 14 Października 2022 Podstawa filtra to jednocześnie chłodnica oleju i przewody gumowe są od płynu chłodzącego ,także może kapać.
Langista Opublikowano 14 Października 2022 Opublikowano 14 Października 2022 (edytowane) W podstawie filtra oleju masz uszczelkę w miejscu styku z blokiem silnika. Często te opaski sprężynowe tracą sprężystość i nie dociskają wystarczająco, z pomocą przychodzi opaska zaciskowa, nowa opaska sprężynowa lub zwykły zibant. Edytowane 14 Października 2022 przez Langista
przem8 Opublikowano 14 Października 2022 Opublikowano 14 Października 2022 To coś co zaznaczyles ma być zaślepione i w takiej postaci wyjeżdża z fabryki.
Szpaku24 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Opublikowano 14 Października 2022 51 minut temu, przem8 napisał: To coś co zaznaczyles ma być zaślepione i w takiej postaci wyjeżdża z fabryki. Akurat u mnie nie jest i gdy dodaje gazu i turbina się załącza zaczyna z tego tak jakkby syczeć więc stąd moja ciekawość bo u znajomego w 1.8t akurat tego syczenia nie było więc pytam z ciekawości
Rekomendowane odpowiedzi