marekp24 Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 Witam. Mam pytanie. Posiadam audi a4 b6 i po sprawdzeniu wyposażenia po numerze vin okazuje się że powinienem mieć lusterko wsteczne ściemniane, a posiadam zwykłe. O co tu chodzi. Czy może być taka opcja że posiadam całą instalację pod to lusterko tylko nie jest ono zamontowane? A jeszcze jedno przednia szyba w samochodzie była chyba wymieniana bo jest na niej inny rok. Może to ma coś z tym wspólnego?
Banan Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 Podaj kod wyposażenia od tego lusterka
MaTeo85 Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 Kod wyposażenia 4L2 to zwykle lustro, a 4L6 to fotochromatyczne
marekp24 Opublikowano 22 Października 2022 Autor Opublikowano 22 Października 2022 Czyli jednak mam zwykłe lusterko. Dzięki za pomoc. A jaki jest kod jeśli mam głośniki Bose a jaki jak zwykłe?
Muskel1 Opublikowano 22 Października 2022 Opublikowano 22 Października 2022 Jak nie masz na maskownicach głośników napisu Bose to nie masz Bose. Kod wyposażenia to 8RQ
Rekomendowane odpowiedzi