FabianB Opublikowano 30 Października 2022 Opublikowano 30 Października 2022 Cześć, jak te spryski przestawić, chcę je podnieść nieco wyżej na szybie są w jakiś sposób regulowane?
Muskel1 Opublikowano 30 Października 2022 Opublikowano 30 Października 2022 Które masz na myśli? Od szyby czy od reflektorów?
MaTeo85 Opublikowano 30 Października 2022 Opublikowano 30 Października 2022 Przeczytaj ten temat, co prawda dla B6 ale w B7 będzie podobnie. Jeśli masz spryskiwacze mgiełkowe to wtedy obok dyszy jest śruba regulacji góra-dół.
FabianB Opublikowano 1 Listopada 2022 Autor Opublikowano 1 Listopada 2022 Te od szyby, spryskiwacze właśnie mam te zwykłe nie mgiełkowe..
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada 2022 Opublikowano 1 Listopada 2022 To masz na nich śrubę do regulacji. Ustaw zgodnie z powyższym opisem.
FabianB Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2022 Odświeżam bo posiadam zwykłe spryski nie te mgiełkowe które nie mają regulacji, można zastosować jakieś mgiełkowe zamienniki które bez żadnych problemów podejdą?
Muskel1 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Wszystkie mają regulację, także Twoje.
FabianB Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2022 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wszystkie mają regulację, także Twoje. Nie mają bo wyciągnąłem i oglądałem są 2 dyszę na jednym Sprysku i nigdzie tam nie ma żadnej śrubki, ewentualnie może można te dyszę do góry jakimś śrubokrętem przestawić ale niechcę popsuć, natomiast i tak myślę że mgiełkowe by się lepiej sprawdzały?
Muskel1 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Poszukaj na forum bo temat był już bardzo często wałkowany.
Rekomendowane odpowiedzi