Accelero Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Witam, nie dawno po zakupie samochodu spostrzegłem, że moje lampy nie świecą normalnie, a przynajmniej tak mi się wydaje. Problem polega na tym, że nie świeci się tak jakby środkowa część lampy. Po podjechaniu do płaskiej ściany widać jak świecą same boki reflektora. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zaradzić. Dodam, że żarówka jest zamontowana poprawie, a przynajmniej na taką wygląda. Podczas jazdy wygląda to jeszcze gorzej niż na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Albo żarówka niepoprawnie zamontowana albo ktoś wsadził najtańszy no name szrot, bo takie żarówki tak właśnie świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Spróbuj wyciągnąć i na nowo założyć, może ktoś faktycznie źle założył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi