Dmma Opublikowano 28 Grudnia 2022 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Witam, pacjent to a4b6 2.4. w aucie był robiony swap z multi na manual. Do auta została wsadzona skrzyni 6 biegowa nie wiem jaka ale z innej wersji silnikowej. Kilka dni temu zapadł mi się pedał sprzęgła, dzisiaj będąc na kanale zauważyłem że przewód który idzie z pompki sprzęgłowej do wysprzeglika jest obtarty i wycieka płyn hamulcowy. W sieci sa tylko używki nowych nie da się kupić a najgorsze nie wiem który kupić. Czy w wersjach benzynowych występuje 1 rodzaj a w dieslach drugi a może 1 rodzaj w wersjach 5 biegowych a drugi w 6 biegowym? Czy da się nagiąć trochę te metalowe rurki aby dopasować w razie kupię zły ?
krzychuG Opublikowano 28 Grudnia 2022 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Po symbolu skrzyni możesz sprawdzić w czym jeździła i szukaj przewodu.Albo zmierz długość i coś dopasujesz.
Dmma Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 Symbol skrzyni jest od dołu widoczny czy od strony wewnętrznej ?
robson_s Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 (edytowane) Symbol skrzyni jest na dole po lewej stronie pod flanszą półoski Edytowane 1 Stycznia 2023 przez robson_s
Dmma Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2023 A czy ktoś jest wstanie dojść jaka pompka sprzęgłową będzie pasować do przewodu wysprzęglika o nr 8e1721465ah
Rekomendowane odpowiedzi