damianw123 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Witam wszystkich Zakupiłem dzisiaj lampkę z diodami ambiente. Po podpięciu jej, żarówki świeca natomiast diody nie. Czy jest możliwość sprawdzenia samych diod? Czy autko nie ma poprowadzonych kabli do tego? Ogólnie u mnie brak oświetlenia nóg i lampek w drzwiach. Czy jest ewentualnie opcja podpięcia inaczej? Pozdrawiam
Langista Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Ambiente świecą razem z podświetleniem deski rozdzielczej. Jak Ty te diody tam zamontowałeś, aż chętnie tą rzeźbę zobaczę.
FishBB Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 A jak masz podpiete kabelki od diod? Moze polaryzacje masz zla?
Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) @Langista @FishBB kolega napisał, że kupił lampkę z diodami ambient, więc diody ma pewnie podpięte jak to w Ori lampce w fabryce wymyślono. Kolego @damianw123 tu: https://a4-klub.pl/topic/105958-montaż-licht-pakietu-i-elektrycznych-podnośników-w-tylnych-drzwiach/#comments jest opis "licht pakiet'u" i tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje. Niestety u niektórych wystarczy zamienić tylko lampki i wszystko działa, a u niektórych jest konieczność dołożenia okablowania - najlepsze w tym jest to, że nie ma na to żadnej reguły. Ja mam auto z początku lat produkcji (2001r.) i wymieniłem tylko lampkę i wszystko działa, a w podanym prze ze mnie temacie można znaleźć info że niektórzy mając auta z 2004 roku musieli grzebać w instalacji. Edytowane 3 Stycznia 2023 przez Lukasz_mk2
damianw123 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2023 @Langista @FishBBale mi wstyd... Lampkami przelaczałem, pstrykałem, ale nie wpadłem żeby włączyć światła. Lampka działa bez przeróbek...?♂️ Dzięki i przepraszam
damianw123 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2023 @FishBB @Langista panowie powiedzcie mi jeszcze, czy przyciski podsufitki tył też powinny świecić? Bo u mnie nie świecą
Langista Opublikowano 9 Stycznia 2023 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Może diody przepalone albo nie mają dobrego kontaktu?
Rekomendowane odpowiedzi