michu93 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 moze nie doszytałem do końca ale przedstaw swoje car audio co tam w aucie piszczy ?
Dibo Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 moze nie doszytałem do końca ale przedstaw swoje car audio co tam w aucie piszczy ? Nic szczególnego Muszę jeszcze przednie drzwi zabudować
BLIND Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Wnętrze masz przepiękne.. Tylko pozazdrościć.. Chętnie bym przygarnął takie foteliki :> no i wiadomo kierownica - fajny "gadżet" :> pozdrawiam i do zobaczenia na drogach, bądź spotach na podkarpaciu.
Cristoforo Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ja w upalne dni wrzucam sreberko na przednia szybke zawsze troche stopni mniej ale mam zamiar w aucie co sie da obszyć w skóre tylko czy to bedzie praktyczne bez wentylowanych foteli nie chce pozniej żeby moja dziunia narzekała że jestem nie sprawny albo obszyć w jakis bdb materiał
Dibo Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 BLIND szukaj na allegro okazji. Ja tak właśnie wychaczyłem kierę i fotele Jest taka kiera w dobrej cenie na allegro. Jak Cię interesuje to podeślę Ci linka na priv Cristoforo ja się zastanawiam czy nie obić wszystkich plastików w tapicerce jasną skórą (całe boki drzwi + przedni kokpit + tunel środkowy).
BLIND Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Dibo dzięki wielkie :> zobaczymy co z tego wyjdzie A co do jasnej skóry.. Ja bym zostawił tak jak jest
Dibo Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 Jeszcze na czasie boczki obiję, bo ten materiał gryzie się z resztą
soolek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 A ten znowu tego samego ... Ludzie przez Ciebie spać nie będą mogli
Dibo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 zapraszam do gangu To jak mam się dostać do tego gangu ? Jakieś zadanie ?
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 zapraszam do gangu To jak mam się dostać do tego gangu ? Jakieś zadanie ? jak już Cie Iverson zaprosił to se tylko link z obrazka skopiuj do avatara ja też nie wiem co ten gang daje , ale nie każą płacić to jestem
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A myślałem że trzeba jakieś zadanie wykonać żeby się dostać. Coś jak w Fast and Furious 4 W każdym bądź razie B5 Battalion on board A Ty keżor byś mi na priva odpisała, bo wysłałem Ci jakiś czas temu i zero odezwu [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 15:43_________________________________________________Odświeżę trochę temat. Ostatnio był zastuj w modyfikacjach bo miałem inne rzeczy na głowie, ale w najbliższym czasie szykuje się kilka zmian
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Przede wszystkim hamulce mi się kończą, także muszę je zrobić. Następnie to co Cię drażniło czyli boczki. Będą obite czarną skórą No i spoiler zniknie z tylniej klapy, ale w tym celu muszę sie wybrać do lakiernika. Co do spoilera to mam dylemat czy naklejać potem znaczek OOOO z tyłu. Brak znaczka poszerza tył a to chcę osiągnąć. Do szerokiego masywnego przodu pasuje też żeby tył był szeroki Wreszcie pasuje grill RS4 malnąć w czerń i do tego grilla zrobić kratki w derzaku. Tylko narazie nie mogę znaleźć pasującego plastra miodu z ABSu
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 heble 312mm koniecznie Miały być, taki był plan. Tylko że poprzednią zimę temu kupiłem nowe Dunlop Winter Sport 3D na 15" i mi nie wejdą jak założę 312mm
Cristoforo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ja tez kupiłem nowe zimowki a teraz nikt nie chce odkupić ale frajda z hebla najwazniejsza
Dibo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Cristoforo Ty jesteś w temacie hamulców obyty dlatego mam pytanko. Do jakiej minimalnej grubości tarcz mogę spokojnie jeździć ? Bo nie wiem czy wymieniać też tarcze.
Rekomendowane odpowiedzi