Spiter Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Cześć, mam problem bo demontuje podsufitke i za chiny nie wiem jak odpiąc kostke od slonecznika. Wszedzie w kostkach podwazalem blokade i odchodzilo, natomiast tutaj nie mam pojecia gdzie ta blokada a tam wszystko cienkie i nie chce polamac. Robil juz to ktos?
Makowsky Opublikowano 19 Czerwca 2023 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Złap za kabelki i zdecydowanie pociągnij, wtedy się rozłączą te wtyczki 😉
Langista Opublikowano 19 Czerwca 2023 Opublikowano 19 Czerwca 2023 (edytowane) Nie za kabelki a za obie części wtyczek. Nie doradzaj komuś uszkadzania wiązki, przez co później może być problem z niedziałającym oświetleniem. Edytowane 19 Czerwca 2023 przez Langista
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Przyjrzyj się dokładnie to zobaczysz jak rozpiąć.
Makowsky Opublikowano 14 Lipca 2023 Opublikowano 14 Lipca 2023 W dniu 19.06.2023 o 21:56, Langista napisał(a): Nie za kabelki a za obie części wtyczek. Nie doradzaj komuś uszkadzania wiązki, przez co później może być problem z niedziałającym oświetleniem. Sam miałem taki problem i próbowałem łapać za wtyczki i nie szło rozpiąć... po czym złapałem właśnie za kabelki i rozpiąłem bez problemu i nie uszkodziłem wiązki.
Rekomendowane odpowiedzi