Szewczenko7 Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Witam wszystkich!!jako nowy uzytkownik przedstawiam Wam moje autko Jest to jak kazdy widzi AUDI A4 1.9 TDI 115KM 95r.Autkiem mam juz 2 latka (lipiec 2004 sprowadzone)nie mialem z nim nigdy problemu...bardzo dobra maszyna Polecam kazdemu kto nie posiadal jeszcze takiego autka Pozdrawiam!!klubowiczow SORRKI ZA ZDJECIA ROBIONE NA TELEFONIE...na Zywo autko 100razy ładniejsze..zdjecia lipnie wygladaja postaram sie zrobic jak najszybciej zdjecia z cyfrowki bedzie o wiele lepiej NIZEJ ZNAJDZIECIE INNE ZDJECIA MOJEGO AUTKA (zdjecia dzieki Murzynowi:)PozDro!! Wakacyjne liftingowanie autka :mrgreen: wymiana tylnich lamp na 2 lift przod juz jest jakis czas :wink:roznica miedzy starymi lampami a tymi to szkoda gadac...wystarczy popatrzec brakuje jeszcze felg alu ...czekam na opony mam nadzieje ze jeszcze sie na nich przejade tego roku :mrgreen:
bratpit Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Witam serdecznie i gratuluje wyboru auta , ten grill dla mnie troche niezabardzo ale reszta mi się podoba
spanky Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Witam wszystkich!!jako nowy uzytkownik przedstawiam Wam moje autko Jest to jak kazdy widzi AUDI A4 1.9 TDI 115KM 95r. 95 r i 115 kucy ... to chyba jakiegos wirusika masz .... ???
Szewczenko7 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Opublikowano 28 Maja 2006 95 r i 115 kucy ... to chyba jakiegos wirusika masz .... ??? jest chip a jak autko co nic nie napisales??
piurko Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Ładne, ładne szczególnie kolor :mrgreen: , jak się sprawuje z wirusem :?:
wojtas-audi Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 najladniejszy kolor jaki byl w A4 tia :mrgreen: Autko fajne, grill taki sobie , i czemu masz w podpisie obrazek TDI z passata (chyba) ?? :roll:
T-żółw Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 fajne A4 :!: ...grill - nie mój styl :neutral: he he he jak nie było fotek A4 to myslałem, że masz 115 KM ale w passacie :mrgreen:
Gość Keżor Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 a ten wiek w opisie jest prawdziwy?? bo jak tak to narazie widze ze przygotowujesz sobie auto aż prawko zrobisz masz za mało chromu na autku i przez to ten gril sie nie komponuje usuń te emblematy z tyłu (a4 i tdi) wtedy sie ładniej prezetuje żyłka i dawaj jeszcze czekamy na zdjęcia środka (przynajmniej ja)
Szewczenko7 Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Opublikowano 29 Maja 2006 Ładne, ładne szczególnie kolor , jak się sprawuje z wirusem z wirusem bardzo dobrze smiga... byl robiony w niemczech :smile: [ Dodano: 2006-05-29, 11:00 ] i czemu masz w podpisie obrazek TDI z passata (chyba) ?? noo nie mialem zdjecia z audika z tdi ale zrobie juz nie dlugo [ Dodano: 2006-05-29, 11:02 ] a ten wiek w opisie jest prawdziwy?? bo jak tak to narazie widze ze przygotowujesz sobie auto aż prawko zrobisz prawko juz robione
Szewczenko7 Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Opublikowano 29 Maja 2006 MURZYN DZIEKI ZA MOJE ZDJECIA ..................ZDJECIA SA DOŁACZONE DO POZOSTALYCH NA SAMEJ GORZE!!!!!!!! :!: :!: :!:
wojtas-audi Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 Nie mow ze masz pokrowce ?? :roll: Takie zielone jeszcze ? :roll:
maciekmpl Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 najladniejszy kolor jaki byl w A4 Dzięki (bo mój jest taki sam :mrgreen: ) A tak na marginesie, to listwy dookoła okien są oryginalne, czy z Allegro? M
Gość Murzyn Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 Dzięki (bo mój jest taki sam :mrgreen: ) od lat moje 2 ulubione polaczenia: 1 nadwozie zielona butelka srodek bezowa alcantara/skora 2czarne nadwozie czerwony skorzany srodek A tak na marginesie, to listwy dookoła okien są oryginalne, czy z Allegro? z tego co pamietam co mi szewczenko pisal to tak, ale jak patrze na to srodkowe zdjecie to wydaje mi sie ze mam kiepska pamiec...jest tam taka 1-2 cm przerwa w chromie przy lusterku
Szewczenko7 Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Opublikowano 30 Maja 2006 Nie mow ze masz pokrowce ?? Takie zielone jeszcze ? mam zalozone pokrowce bo po co mam niszczyc orginalne poszycie foteli :smile: jak bede sprzedawal to beda idealne nic nie przetarte a koloro dobieralem pod auto akurat na te wypadly
Wihajster Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 bleee.nie podobaja mi sie pokrowce.przeciez w audi sa siedzenia bardzo dobrej jakosci i nie widzialem jeszcze A4 z przetartymi fotelami.
wojtas-audi Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 mam zalozone pokrowce bo po co mam niszczyc orginalne poszycie foteli Jak tam chcesz :razz: Ja wolalbym fotele wymienic niz miec pokrowce zalozone :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 po co mam niszczyc orginalne poszycie foteli masz normalee siedzenia, a nie z s-lina wiec nie ma takiego zagrozenia ze Ci sie boczki wytra materialy sa na tyle dobrej jakosci ze po 400k nie widac zbytnio sladow zuzycia
Rekomendowane odpowiedzi