wicia1000 Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 Witam pomału rozglądam się za opcją Swapu silnika z 4.2 na 2.7 BiTurbo. Możecie mi podpowiedzieć co będę potrzebował oprócz silnika ? Co pasuję a co można zostawić. Oczywiście jaki kod silnika byłby najlepszy tego 2.7 BiTurbo.
Langista Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 Najlepiej cały SWAP wraz ze skrzynią, wybierakiem, półosiami i wałem napędowym, chyba że ośka to skrzynia z 3.0 ASN i półosie wystarczą. Może @DarekS4 jeszcze ma gotowy na sprzedaż taki silnik, kiedyś mi oferował 😅 @Wandejteż kiedyś miał taki SWAP robiony.
Dev Opublikowano 2 Listopada 2023 Opublikowano 2 Listopada 2023 2 godziny temu, DarekS4 napisał(a): Mam ale u mnie drogo nie ma drogo i nie ma tanio jest: albo Cie stać albo nie jest popyt to jest i podaż
wicia1000 Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 1.11.2023 o 11:26, Langista napisał(a): Najlepiej cały SWAP wraz ze skrzynią, wybierakiem, półosiami i wałem napędowym, chyba że ośka to skrzynia z 3.0 ASN i półosie wystarczą. Może @DarekS4 jeszcze ma gotowy na sprzedaż taki silnik, kiedyś mi oferował 😅 @Wandejteż kiedyś miał taki SWAP robiony. Skrzynia zostaję bo mam manual Ponoć Ponoć potrzebuję Pas przedni z 2.5 TDI Zawartość dodana 0 minut później W dniu 2.11.2023 o 09:48, DarekS4 napisał(a): Mam ale u mnie drogo Priv
Rekomendowane odpowiedzi