Fl4pjaac Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Cześć, piszę, ponieważ nie widziałem na forum, kto by miał taki problem. Otóż zmieniłem lampy na nowsze halogenowe + ledy i wyskakuje mi błąd żarówek, próbowałem podłączyć kompa ale nie mogę usunąć tego błędu, teraz cały czas FIS wyświetla po kolei spalone żarówki kierunkowskaz mijania itd. Fabryczne mam też halogeny ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić? podsyłam link jakie to lampy Lampy Reflektory Audi A4 B7 04-08 Led Tube Black | Sklep internetowy Tomito.pl WWW.TOMITO.PL Kup ✅ Lampy Reflektory Audi A4 B7 04-08 Led Tube Black! W swojej ofercie posiadamy ponad 1000 produktów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Będziesz miał błąd, gdyż w lampie masz LED. Do lamp powinny być dołączone rezystory, aby właśnie błąd nie wyskakiwał. Kupiłeś używane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Firma krzak to i zapnij o takich rarytasach 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl4pjaac Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Będziesz miał błąd, gdyż w lampie masz LED. Do lamp powinny być dołączone rezystory, aby właśnie błąd nie wyskakiwał. Kupiłeś używane? Kupiłem nówki, na gwarancji, mówisz, że rezystor tu pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl4pjaac Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2 godziny temu, Langista napisał(a): Firma krzak to i zapnij o takich rarytasach 😅 Czemu? Lampy działają normalnie, tylko cały czas błędy wyskakują, co mnie juz irytuje powoli 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Musisz się zwrócić do sprzedającego i opisać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 18 minut temu, Fl4pjaac napisał(a): Kupiłem nówki, na gwarancji, mówisz, że rezystor tu pomoże ? Żaden rezystor, nikt poza chińczykiem który te lampy zaprojektował, nie wie w jaki sposób są one w ogóle zasilane w środku. Moduł zasilający ledowe kierunki i światła do jazdy dziennej pobiera dużo mniej prądu jak oryginalne halogeny, stąd masz błędy. Potrzebne zupełnie inne zasilanie na przetwornicach, nie modułach LED. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl4pjaac Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Czyli elektromechanik da radę to ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl4pjaac Opublikowano 17 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Ponawiam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia W dniu 3.01.2024 o 13:56, Fl4pjaac napisał(a): Czyli elektromechanik da radę to ogarnąć? A skąd my to mamy wiedzieć jakie ma (lub nie ma) zdolności Twój elektromechanik? Zapytaj go, to się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi