promotor Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Witam, mam do kupienia auto z USA. Czy może ktoś mi doradzić czy warto, czy nie? Silnik chyba jest poprawiony jeśli jest to polift. Plus jaka skrzynia w tym aucie siedzi? Przesyłam załącznik. Z góry dzięki za pomoc.
krzychuG Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Tam będą pierścienie olejowe jednoczęściowe grubości 2mm z podłużnymi otworami, niestety też piją ale trochę póżniej niż przed poprawką, ale korby już na sworzeń 23mm także mniejszy koszt likwidacji wady olejowej. Naklejka jak zbutwiała. Edytowane 7 Stycznia przez krzychuG dodatkowe info 1
marky2552 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Skrzynia Multitronic. Osobiście szukał bym coś na Tiptronic 8HP ale one były z Quattro z usa Edytowane 7 Stycznia przez marky2552 1
Dev Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, promotor napisał(a): Witam, mam do kupienia auto z USA. Czy może ktoś mi doradzić czy warto, czy nie? Silnik chyba jest poprawiony jeśli jest to polift. Plus jaka skrzynia w tym aucie siedzi? Przesyłam załącznik. Z góry dzięki za pomoc. multi, ja bym nie brał przód cały rozwalony, jasiek wywalony z maglem problem jaka kasa ? Edytowane 7 Stycznia przez Dev 1
promotor Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia Dzięki chłopaki za pomoc. @Dev Okazało się, że ten błąd wyskoczył po kolizji. Podobno często zdarzają się różne błędy przy takich okolicznościach. Po naprawie przodu wszystko jest ok i nie ma żadnych błędów. Chłodnica nie była ruszona, więc chyba z tym przodem nie było tak źle. Za 55 tysięcy jest do oddania - cena dla znajomego. Skrzynie multi mógłbym zdzierżyć, przebieg aktualnie ma 140k, więc raczej nie powinno się nic dziać jakbym wymienił od razu olej w skrzyni, ale jeśli ma być problem z tym silnikiem to już odpada.. Jak radzisz, jest warta uwagi?
marky2552 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) na pewno ktoś przyoszczędził na zderzaku przednim, jak ktoś oszczędzał na jednym to nie wiem jak to było złożone . Edytowane 7 Stycznia przez marky2552
promotor Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia @marky2552 o jakim przyoszczędzeniu mówisz?
Dev Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Uważasz że chłodnica nie była uszkodzona? Nic z tego przy takim dzwonku. Kupili go za 4050 $ plus transport cło vat i akcyza, oczywiście naprawa. Nieźle chcą przytulić Edytowane 7 Stycznia przez Dev
Dev Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia jak uwazasz to Ty wydajesz pieniadze ja bym nie brał tylko szukał z Q co prawda mam jedną taką z 2015r 4x4 w 8 biegowym TIPie 41600km przebiegu przyjechała z lekko uszkodzonym tylnym błotnikiem i lewym lusterkiem ale budżet nie ten
promotor Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) @Dev Podeślij zdjęcia na priv jak możesz. edit: ok, już piszę. Edytowane 7 Stycznia przez promotor
marky2552 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 52 minut temu, promotor napisał(a): @marky2552 o jakim przyoszczędzeniu mówisz? zderzak miał być sline a założyli od zwykłej wersji , i też bym w Q szukał bo lepsza skrzynia 48 minut temu, Dev napisał(a): Uważasz że chłodnica nie była uszkodzona? Nic z tego przy takim dzwonku. z tymi chłodnicami to jest różnie , moja dostała z prawej strony w przód a chłodnice też całe były ,tylko mocowanie belki się zgięło i lampa wpadła do środka Edytowane 7 Stycznia przez marky2552
Dev Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Wszystko jest możliwe, ale ja z zasady nie daje wiary tym którzy sprzedają te auta. Ja z każdego auta mam dokumentację fotograficzną od momentu aukcji odbioru z portu a potem naprawy plus faktury za części. Nikt mi nie zarzuci że coś jest zakombinowane i zrobione na dziada.
Muskel1 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 5 minut temu, marky2552 napisał(a): zderzak miał być sline a założyli od zwykłej wersji , i też bym w Q szukał bo lepsza skrzynia Złożyli z tego co mieli pod rękąByle na sprzedaż. Nie chcę widzieć jak to wygląda w miejscach niewidocznych na pierwszy rzut oka
Robert3218 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jest tutaj dyskusja o uszkodzonym samochodzie. Prześlę parę fotek mojej a4. Jestem ciekaw opini. Części jeszcze się kupują
Muskel1 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W każdym razie ładunki maski (ochrona pieszych) odpalone. Poduchy też?
Robert3218 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 12 minut temu, Muskel1 napisał(a): W każdym razie ładunki maski (ochrona pieszych) odpalone. Poduchy też? Poduchy całe. Ocalała chłodnica klimatyzacji i prawy błotnik. Jestem w szoku ile kosztuje obudowa filtra powietrza. Chce robić na s line bo w środku jest s
Rekomendowane odpowiedzi