kamil657 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Witam, przestało mi świecić światło cofania w Avancie, wyjąłem lampe z klapy ale nie wiem co dalej ? Rozbierać to dalej czy jak ?
kamil657 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2024 Nie da się jakoś diody tylko wymienić ?
Muskel1 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Najczęściej to elektronika a nie same LED padają.
wuPiotrek Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 nierozbieralne są te lampy, znajdziesz używkę za 3-4 stówy
Fido Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 A w B6 to kosztuje kilkanaście złotych Nie ma jak stara dobra motoryzacja. PS.Sorry, musiałem.
wuPiotrek Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 do b6 w 2024 roku nie wsiądę ot tak i nie pojadę 5000km trasy, jak bym o nie nie dbał a te lampy tył w b9 chyba faktycznie nie są za specjalne, fakt że jak zmieniałem na ledy to kupiłem zestaw używek ale dwie z nich już do tej pory wymieniałem bo po czasie przestawały działać częściowo, widziałem też już na forum podobne wpisy
Fido Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 15 minut temu, wuPiotrek napisał(a): do b6 w 2024 roku nie wsiądę ot tak i nie pojadę 5000km trasy, jak bym o nie nie dbał A ja na dzień dzisiejszy tak. Na blacie już 500 tyś.km Najgorsze jest to, że ta nowa fajna technologia nie daje się naprawić za kilka złotych. Fajne to to, ale nie za takie chore pieniądze.
wuPiotrek Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 4 stówy za używaną lampę do auta które kosztuje 200k w podstawie to naprawdę nie są chore pieniądze, do b9 akurat części nie są drogie
Fido Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Chore bo specjalnie tak zrobione, by łoś zapłacił bo go stać. Jak długo będzie ich stać ???
dziki24 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Hej Sorry za odgrzebane tematu, mam pytanie b9 po lifcie i mam tylko prawe światło cofania i lewe przeciwmgielne 🤔 czy one tak wychodziły 🤔 zastanawia mnie fakt że nie mam żadnych błędów w kompie ani kontrolki spalonej żarówki 🤔
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jest tylko jedno światło przeciwmgielne.
dziki24 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jest tylko jedno światło przeciwmgielne. Ok dzięki troszkę dziwnie to wygląda bo światła są symetryczne ale jak tak jest to ok Rozumiem że wsteczne powinno być po obu stronach i tu nie ma jakiś udziwnień 🤔 sorry za głupie pytania ale zgłupiałem, błędów brak z jednej to świeci z drugiej drugie a nie ukrywam że do tej pory całkowicie nie interesowałem się tematem też nie miałem nigdy okazji patrzeć na cofający swój samochód 😱
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, dziki24 napisał(a): Rozumiem że wsteczne powinno być po obu stronach Jest po obu stronach.
dziki24 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Muskel1 napisał(a): Jest po obu stronach. Ok dzięki to się muszę rozejrzeć za lampą 😱😪
Rekomendowane odpowiedzi