Rafalski31 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Witam vcds nie widzi sterownika ABS ale ABS i ESP działają poprawnie jaka może być tego przyczyna ?
Rafalski31 Opublikowano 24 Lutego Autor Opublikowano 24 Lutego Robiłem i nie ma żadnego błędu związanego z ABS i ESP
Langista Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Wklej tu wynik skanowania w formie pliku txt. 1
Langista Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Spróbuj odłączyć sterownik pompy ABS, zapisać na styki kontakt spray do poprawy połączeń elektronicznych i podłączyć z powrotem. Wymieniałeś MCE? Bo masz numer VIN nie przypisany.
przem8 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Jaki masz kabel do vcdsa? Czasem trzeba pobawic się w ustawieniach i wszystko dziala.
Rafalski31 Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego Kupiłem auto już takie a kabel chińczyk
przem8 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego To próbuj w ustawieniach portu zmienic prędkość. Miałem kiedys podobnie jak nie mogłem sie połączyć z poduszkami pow.
Rekomendowane odpowiedzi