Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Rezanie i montaż halogenów z polifta w zderzak przedliftowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A nie lepiej okrągfłe dzienne LED zamiast przeciwmgłowych?

Każdy wstawia to co chce i co uważa. Porządne ledy z homologacją niestety trochę kosztują.

Kosztują dajmy na to 200 zł, ale pracuja kazdego dnia. Przeciwmgłowe używamy bardzo sporadycznie i pewnie w połowie przypadków włączamy, bo włączamy - jak by ich nie było to też nie bylo by źle. Tak uwazam, ale oczywiscie kazdy zamontuje co uważa, ze będzie dla niego lepsze, jak napisałeś.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mezalians kratki ze zderzaka od a4 i skody felicji:grin:

póki co jeden i jeszcze nie podłączony

jeszcze chyba zakleje ten plasterek miodu ale to kiedys przy okazji

wsjv.jpg

etbt.jpg

qkes.jpg

Opublikowano

No, paput, dobry mod, masz kies fotostory?

Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.

Opublikowano

Popieram, fajnie wyszło.

Opublikowano
No, paput, dobry mod, masz kies fotostory?

Popieram, fajnie wyszło.

jeszcze panowie nie ogrnąłem bo dopiero pierwsze halo wpadło, póki co będę jeździł cyklopem:decayed:

przznam ze sporo jest rezania, docinania szlifowania:kwasny:

Opublikowano

Całkiem fajnie wyszło, jak już poskładasz do kupy wszystko to zrób fotki z bliska:wink:

Opublikowano
Całkiem fajnie wyszło, jak już poskładasz do kupy wszystko to zrób fotki z bliska:wink:

spoko, jak sie ogarnę to może cos cyknę

Opublikowano

ja założyłem zderzak z halogenami, ale mam pytanie, bo na desce mam dwa włączniki świateł przeciwmgłowych jeden włącza tył, a drugi nic czyli może mam instalację pod halo ?

Opublikowano

Miales pewnie przeciwmgielne w lampach ori, sprawdz kostke lamp czy nie masz nieuzywanego pinu.

Opublikowano

pewnie masz w lampach.... sprawdz kabelek koloru zielonego dochodzacy do lamp

Opublikowano

a faktycznie, bo jak zmieniłem lampy na tzw. po lifcie to po włączeniu świateł zaczął się właśnie świecić jeden włącznik

Opublikowano

Kurde, kupiłem halo z polifta, brakuje mi instalacji do podłączenia, włącznika halo i lewej małej krateczki :kwasny: Najbardziej wkurza mnie to że tyle rezania będzie z tymi kratkami :kwasny: Ma ktoś na sprzedaż kratkę lewą?

Opublikowano

Aj tam duzo roboty... Ciagniesz plus od bezpiecznika do przełącznika, z przełącznika do halo, mase ciągniesz w najblizszy punkt badz w minus do kostki lamp. A plastyka z kratkami szybko pójdzie, to sie tylko wydaje ze tyle babrania ;)

Opublikowano

ja już znalazłem instalację w kostce :D tylko podłączyć i mam nadzieję, że będzie świeciło :D

Opublikowano

To i ja się pochwalę chociaż jestem jeszcze w połowie drogi. Zmotywowany 12 stronami tematu postanowiłem wziąć sie do pracy i stworzyć halogeny. Wydawało mi sie wszystko proste dopóki nie zacząłem robić :) Żeby nie było za łatwo to jeszcze zakupiłem kratki i halo z b6 bo taniej. bo kilku dniach wycinania spawania szpachlowania zaczyna nabierać kształtów

Zdj_cie051.jpg

jeszcze czeka mnie wykończenie, zdjęcie jeszcze przed szlifowaniem :)

mam jeszcze pytanie jak mocujecie halogen do kratki? początkowo chciałem do zderzaka ale to jeszcze więcej roboty.

Opublikowano

nie szykuje się kolejna seria chętnych na te halo z Bułgarii?? bo byłbym chętny;p

Opublikowano

A nie lepiej sobie wyrezać?:wink:

Opublikowano

nie mam gdzie i czym poza tym pracuje około 60-70 godzin w tygodniu więc także nie mam kiedy a rodzina tez czasu wymaga;p

a może chciałbyś mi wyrezać i odsprzedać??;p

Opublikowano
nie szykuje się kolejna seria chętnych na te halo z Bułgarii?? bo byłbym chętny;p

Ja chłopakom ściągnąłem tę halo z Bułgarii. Kiedyś też się zastanawiałem nad nimi. Ale jak je zobaczyłem na żywo. To chyba bym ich nie założył. Kratka jeszcze by uszla w tłumie ale sam halogen d*py nie urywa... Jeżeli dało by się go wymienić na coś innego to jeszcze by uszlo ...

Bo świecą conajmniej kiepsko. Nie ma wogóle ułożenia światła. Świeci to jak chcę i gdzie chcę...

Opublikowano

aha:(

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

to może jest ktoś kto potrzebuje kasy i ma za dużo wolnego czasu??