Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Witam, Spotkał się ktoś z taką sytuacją że dwa czujniki pdc pokazują taką samą wartość (tył lewy skrajny i lewy środkowy) wartości "skaczą" ale razem.
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Pikają, tzn pdc działa, nie zgłasza błędy
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca No zdaje sobie z tego z tego sprawę, ale za autem nic nie ma. Poza tym "widzą" dokładnie to samo
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Do wyciągnięcia środkowych czujników trzeba targać zderzak??
Rob@k Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 14 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a): Do wyciągnięcia środkowych czujników trzeba targać zderzak?? Tak.
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca No nic, najpierw zamienię skrajny czujnik i sprawdzę czy to coś zmieni
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Kwietnia Autor Opublikowano 12 Kwietnia przed wczoraj wymieniłem skrajny czujnik ale to nic niedało. Wczoraj o dziwo PDC cały dzień działał dobrze, a dziś rano znowu to samo ;( Chyba bez zdjęcia zderzaka się nie obejdzie ;(
Muskel1 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Też tak myślę. Wygląda mi to na, że do któregoś z czujników dostała się woda. Typowa usterka tych czujników.
Lukasz_mk2 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) winna problemu będzie chyba wiązka, bo kupiłem inną i podłączyłem inne czujniki i jest git. Niestety nie miałem na tyle czasu by ściągnąć zderzak i posprawdzać czujniki, które są obecnie na aucie. Na domiar złego wyszedł kolejny problem, który opisuje w tym temacie: Edytowane 13 Kwietnia przez Lukasz_mk2
Rekomendowane odpowiedzi