Gość son_czwa Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Spotkałem ostatnio takie tarcze w jednym z warsztatów samochodowych, koleś zakłada je za 250zł, na allegro widziałem chyba takie same za ok. 150zł. Co wogóle sądzicie o takich tarczach? Może ktoś wie więcej na ten temat? Jestem ciekaw jak to wygląda "na żywo". To zdjęcie akurat nie do B5, ale innego nie znalazłem.
schiller Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 lipa. mam w pasku nieieskie podswietlanie i moze fajnie wyglada ale podczas dluzszych podrozy daje po oczach. krotko mowiac strasznie macza.
Gość son_czwa Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Kolory z tego co się dowiedziałem chyba da się ustawić, chyba... :confused:
platiniumm Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 sadze ze beda ladnie wygladaly tylko jakos nie znalazlem takich na allegro do a4 z temp oleju i woltomierzem a do tego mozna sobie samemu zaprojektowac tarcze
Gość son_czwa Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No właśnie na allegro nie ma wogóle do A4, ale nawet jakbym się zdecydował to wolę dać 250zł kolesiowi, żeby zrobił mi to dobrze
demoralizator Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 W liczniku VDO przed 98 pokusiłbym sie sam o wymiane, a tarczki poszukałbym gdzieś w necie. Na allegro widziałem do a3 to do a4 zapewne by wykonali trzeba sie tylko skontaktować i zapytać
Gość son_czwa Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A próbował ktoś kiedyś założyć te zwykłe białe tarcze z allegro?
martin a4 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 nooooooo ale podsiwtlanie by musialo byc na czerwono
Gość zdeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 nie ma to jak biale zegarki po II lifcie :twisted:
adamq Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 nie ma to jak biale zegarki po II lifcie :twisted: Co ori, to ori. (Ale przyznaj, że te z 6-cioma zegarami z 97 r. też mogą być )
Gość zdeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (Ale przyznaj, że te z 6-cioma zegarami z 97 r. też mogą być )
Gość son_czwa Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jak wyglądają te białe po II lifcie?
Gość Murzyn Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 son_czwa, trzeba troche poszukac na forum - temat przyklejony! http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3899
Szewczenko7 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 nie ma to jak biale zegarki po II lifcie :twisted: Czerwone o niebo ladniejsze :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czerwone o niebo ladniejsze :twisted: miałem czerwone w poprzedniej i tez tak uważałem dopóki nie widziałem białych i teraz wiem że białe o niebo ladniejsze :twisted:
Szewczenko7 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 miałem czerwone w poprzednieji tez tak uważałem dopóki nie widziałem białych i teraz wiem że białe Kwestia gustu ja widzialem te i te i czerwone jakos mi sie lepiej podobaja :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi