Czerki Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Witam posiadam audi a4 b7 1.8t mam pewnie problem podczas parkowania w lewą stronę odczuwam na kierownicy nie wiem jak to wyjaśnić dokładnie ale tak jak by prawe przednie koło przesuwało się w bok dziwne uczucie tak jak było bylo luźne bądź ślizgało się... czy ktoś może miał coś takiego bądź wie w czym problem tkwi. Byłem na sprawdzeniu zawieszenia u mechanika i wyszło że wszystko jest w porządku ale usterka cały czas jakaś jest nie mam już pojęcia za co się zabrać
przem8 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Miałem tak w innym aucie i winna była opona. Prócz tego może być zbieżność albo któraś tuleja w zawieszeniu, a w tym przypadku obstawiałbym problem z tzw. bananem.
Czerki Opublikowano 9 Czerwca Autor Opublikowano 9 Czerwca Zbieżność i opony są git a co do banana chodzi Ci o prawy wahacz dolny? Bo szczerze mówiąc mechanik powoli chciał mi się dobierać do zwrotnicy ale myślę że gdyby była uszkodzona to całkiem inne objawy by wykazywała
przem8 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Dolny, tylny precyzując. 2 minuty temu, Czerki napisał(a): opony są git To, że mają bieżnik to nie znaczy, że sa git😆
Czerki Opublikowano 9 Czerwca Autor Opublikowano 9 Czerwca A te objawy odczuwam na kierownicy tylko przy parkowaniu bądź zawracaniu przy większych prędkościach nic nie czuć
AndrzejK. Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 5 godzin temu, przem8 napisał(a): To, że mają bieżnik to nie znaczy, że sa git To akurat mogę też potwierdzić, bo co prawda dolegliwość była inna i w innym aucie ( ściągało w prawą stronę), ale właśnie opona dokładnie pp zewnętrznie wyglądała bardzo dobrze, a po zdemontowaniu była "wybulona" od wewnątrz. Po wymianie objaw ustąpił.
Czerki Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca Dzięki za rady sprawdzę opony i ten wahacz dolny
Rekomendowane odpowiedzi