dominbdg Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Witam Mam takie pytanie - potrzebowałbym zdjąć listwę plastikową pod radiem - jak na zdjęciu - czy można ją podważyć po bokach i wyjdzie? Chodzi o tą listewke pod ekranem
dominbdg Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Dziękuję bvardzo - poradziłem sobie. U mnie problem jest taki że mam zamontowaną ładowarkę indukcyjną, do telefonu montowaną z boku ekranu. Teraz problem mam taki że potrzebuję z kądś wyciągnąć zasilanie 12v ale takie co uruchamia się dopiero w momencie odpalenia auta, Patrzyłem na klimatyzację ale tam chyba jest na stałe - poza tym nie jestem pewny czy powinienem się tam podłączać - wydaje mi się że raczej nie. Z boku od strony kierowcy są bezpieczniki - no i pytanie czy mogę z tamtąd wyciągnąć zasilanie ? Mam też zapalniczkę na dole, ale myślę że bez demontażu całej góry tunelu środkowego raczej się tam nie dostanę.
Muskel1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Z lewej strony deski masz skrzynkę z bezpiecznikami, między innymi "po zapłonie". Tam dołóż dodatkowy bezpiecznik.
dominbdg Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca no tak tylko zastanawiałem się który - jutro sobie je pomierzę voltomierzem i zobaczę na którym jest zasilanie po zapłonie.
Rekomendowane odpowiedzi