kamilloo2188 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Witam wszystkich Mam od jakiegoś czasu problem bodajże z czynnikami hamulca, ABS ? Mianowicie pokazują się takie kontrolki jak przesyłam w zdjęciach i do tego filmik, także licznik przestaje wskazywać prędkość jeśli wyświetla się ten komunikat Proszę o pomoc w miarę możliwości, jeśli ktoś wie o co chodzi Dziękuję VID20240629160923.mp4
Muskel1 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Podłącz auto pod komputer i sczytaj błędy, od tego zaczyna się diagnozowanie.
kamilloo2188 Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Tak ja wiem A z doświadczenia ktoś coś wie ?
Muskel1 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Z doświadczenia bez komputera to wróżenie, bo przyczyn może być bardzo wiele. Jak chcesz aby Ci powróżyć to nie ma sprawy.
kamilloo2188 Opublikowano 1 Lipca Autor Opublikowano 1 Lipca No to powróz Mniej więcej co to może być hmm
Langista Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Czujnik stopu, wiązka czujnika ABS, za słabe napięcie na aku, padający sterownik ABS, wybierz sobie.
Rekomendowane odpowiedzi