dliwski Opublikowano 30 Marca Autor Opublikowano 30 Marca 3 minuty temu, Dev napisał(a): Oddawałeś komuś do przerobienia?
dliwski Opublikowano 30 Marca Autor Opublikowano 30 Marca 3 minuty temu, Dev napisał(a): Jo A komu? 🙂
Gwerty Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 17 godzin temu, Dev napisał(a): Pakuj od razu Bi-Ledy, nie zastanawiaj się dwa razy. dobre biledy sa fajne . dobe swieca ale tez maja swoje wady.
Dev Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca patrzac na to jak swieci oryginał to juz bym nie patrzył na jego wady
dliwski Opublikowano 31 Marca Autor Opublikowano 31 Marca 42 minuty temu, Gwerty napisał(a): dobre biledy sa fajne . dobe swieca ale tez maja swoje wady. Ale alternatywy chyba brak
Wandej Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca W dniu 28.09.2024 o 18:31, dliwski napisał(a): Kolejny z planowanych modów wprowadzony: CarPlay Zadowolony jesteś z tego?
dliwski Opublikowano 31 Marca Autor Opublikowano 31 Marca 29 minut temu, Wandej napisał(a): Zadowolony jesteś z tego? Bardzo. Tu na zdjęciu jest jeszcze przed dostosowaniem rozdzielczości (ucięta zawartość), obecnie jest równo dopasowane do ekranu. Korzystam codziennie i nie zawiódł mnie.
Wandej Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 4 godziny temu, dliwski napisał(a): Bardzo. Tu na zdjęciu jest jeszcze przed dostosowaniem rozdzielczości (ucięta zawartość), obecnie jest równo dopasowane do ekranu. Korzystam codziennie i nie zawiódł mnie. No to napisz mi którym przyciskiem odbierasz połączenie? Działa to ogólnie fajnie ale np oddzielny YouTube wyłącza się podczas odtwarzania i trzeba łączyć go przez wifi a nie przez BT. Chyba że masz inny moduł jak ja. Do muzyki i Navi spoko.
dliwski Opublikowano 1 Kwietnia Autor Opublikowano 1 Kwietnia 6 godzin temu, Wandej napisał(a): No to napisz mi którym przyciskiem odbierasz połączenie? Działa to ogólnie fajnie ale np oddzielny YouTube wyłącza się podczas odtwarzania i trzeba łączyć go przez wifi a nie przez BT. Chyba że masz inny moduł jak ja. Do muzyki i Navi spoko. Tym głównym okrągłym - po prostu go wciskam i mogę rozmawiać. A z YT nie korzystałem ani razu, tak naprawdę nie wychodzę poza CarPlay.
fabian04 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 9 godzin temu, Wandej napisał(a): No to napisz mi którym przyciskiem odbierasz połączenie? Działa to ogólnie fajnie ale np oddzielny YouTube wyłącza się podczas odtwarzania i trzeba łączyć go przez wifi a nie przez BT. Chyba że masz inny moduł jak ja. Do muzyki i Navi spoko. Z ciekawości - Po co Ci ten youtube na tym wyświetlaczu w samochodzie? 😁 Nie żebym się czepiał, ale po prostu osobiście nie mogę odnaleźć sensu dlaczego ludzie chcą tak bardzo YT na wyświetlaczu w samochodzie - Bo chyba nikt myślący nie będzie podczas jazdy niczego oglądał, a na postoju to już wygodniej sobie telefon przytrzymać albo położyć w miejsce tego malutkiego ekranu
Wandej Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 1 godzinę temu, fabian04 napisał(a): Z ciekawości - Po co Ci ten youtube na tym wyświetlaczu w samochodzie? 😁 Nie żebym się czepiał, ale po prostu osobiście nie mogę odnaleźć sensu dlaczego ludzie chcą tak bardzo YT na wyświetlaczu w samochodzie - Bo chyba nikt myślący nie będzie podczas jazdy niczego oglądał, a na postoju to już wygodniej sobie telefon przytrzymać albo położyć w miejsce tego malutkiego ekranu Masz dzieci?
Wandej Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 4 godziny temu, dliwski napisał(a): Tym głównym okrągłym - po prostu go wciskam i mogę rozmawiać. A z YT nie korzystałem ani razu, tak naprawdę nie wychodzę poza CarPlay. Kurczę ja wciskam i nie mogę odebrać. Może inny moduł masz.
dliwski Opublikowano 1 Kwietnia Autor Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 5 minut temu, Wandej napisał(a): Kurczę ja wciskam i nie mogę odebrać. Może inny moduł masz. Ja mam RoadTop. Mogę też odebrać przyciskiem na kierownicy. Edytowane 1 Kwietnia przez dliwski
Wandej Opublikowano Czwartek o 19:10 Opublikowano Czwartek o 19:10 W dniu 1.04.2025 o 14:17, dliwski napisał(a): Ja mam RoadTop. Mogę też odebrać przyciskiem na kierownicy. Działa na kierze jednak lewa rolka. Trzeba wcisnąc i odbiera🤜 1
dliwski Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Olej tym razem Ravenol 5w40 VST, standardowo z płukanką i kompletem filtrów. Do tego wpadły nowe świece, bo obecne wg historii miały 40 tys. km. A zwykłe żarniki OSRAM po akcji z ledami znowu wymieniłem, ale tym razem na OSRAM Cool Blue Intense, bo tamte stare osramy po ledach to już w ogóle dramat… Tak że biled pewnie wpadnie zanim dzień znowu zrobi się krótki.
Rekomendowane odpowiedzi