Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B7] polski czterołapny BKN *Quattro* *320/288*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu bedziesz dłubał , jest w czym.

Graty zakupu. ?

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, dekiel 13 napisał(a):

Znowu bedziesz dłubał , jest w czym.

Graty zakupu. ?

Kobieta stoi z nudelkulą nad głową przed tym:glupek2:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 19.07.2024 o 23:17, Alduric napisał(a):

Podsufitka, okładziny słupków, dekory. Nie masz sline wewn.

Z vin mam e4j

Opublikowano

No to ktoś Ci wymontował i założył standard. Pytanie po co.

Opublikowano

Możliwe że kiedyś stała na części, wnętrze już poszło ale trafił się właściciel na auto i na szybko skompletowano wnętrze. Mógł też jeździć ktoś komu nie zależy na wnętrzu (kobiety często nie zwracają uwagi na to) i ktoś w rodzinie sobie podmienił wnętrze.

Opublikowano

Albo to jakiś uboat a wiadomo co się dzieje z podsufitką i bokami po wilgoci, jak go zalało. Co by nie było, to audi to jakiś ulep niestety.

Edytowane przez Alduric

Opublikowano
  • Autor

Kij go wie, suche jest więc nie wiem co się podziało. 

Opublikowano

Zdemontuj z tyłu podłogę bagażnika i zobacz co masz przy podłużnicach a wyjdzie czy był zalany.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Langista napisał(a):

Zdemontuj z tyłu podłogę bagażnika i zobacz co masz przy podłużnicach a wyjdzie czy był zalany.

Sucho, patrzyłem 

W sumie lepsze te dekory niż to:

Screenshot_2024-07-23-12-26-53-82_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Opublikowano

Zderzak z przodu jakoś średnio spasowany

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, czareq napisał(a):

Dzięki za słowa uznania z nowego nabytku 

Opublikowano
2 godziny temu, czareq napisał(a):

Oho, jest i specjalista. Pytanie więc mam do Ciebie - opowiedz mi proszę historię mojego samochodu, ponieważ mój zderzak jest tak samo spasowany, jak u Mateusza. Chętnie poznam te fakty, które nigdy nie miały miejsca, a które to tacy znawcy sobie dopisują.

Opublikowano

A co do wewnętrznego Sline, to było jeszcze coś takiego, jak pakiet Sport i mógł mieć jasny sufit. Poza tym można było konfigurować sobie wnętrze jak kto chciał. E4J jest bo z zewnątrz wygląda, że wszystko jest. Sam mam E4J i zewnętrzny Sline, a w środku jasny sufit, stołki zwykłe materiałowe placki, trójramienna kiera ze znaczkiem Sline i nakładki progowe Sline. I tak, tak to wyszło z fabryki bo ktoś sobie tak to skonfigurował przy zamawianiu.

Opublikowano
18 minut temu, afroo. napisał(a):

Oho, jest i specjalista. Pytanie więc mam do Ciebie - opowiedz mi proszę historię mojego samochodu, ponieważ mój zderzak jest tak samo spasowany, jak u Mateusza. Chętnie poznam te fakty, które nigdy nie miały miejsca, a które to tacy znawcy sobie dopisują.

skoro widać na zdjęciach to na żywca może być naprawdę słabo

kiedyś miałem B7 i wiem jak wygląda zderzak dobrze spasowany

Opublikowano
42 minuty temu, czareq napisał(a):

skoro widać na zdjęciach to na żywca może być naprawdę słabo

kiedyś miałem B7 i wiem jak wygląda zderzak dobrze spasowany

Skoro miałeś B7 to wiesz również, jak wiele elementów wpływa na spasowanie zderzaka, a że te elementy mają już prawie dwadzieścia lat to mogą lekko niedomagać. A przede wszystkim, cokolwiek chcesz zrobić przy silniku to wywalasz pas przedni i może to już po latach nie pasować. Ale Ty pewnie obstawiasz ze trzy dzwony i dwie powodzie, bo zderzak źle spasowany. Jeśli tak nie jest to wyprowadź mnie w błędu.

Edytowane przez afroo.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, afroo. napisał(a):

A co do wewnętrznego Sline, to było jeszcze coś takiego, jak pakiet Sport i mógł mieć jasny sufit. Poza tym można było konfigurować sobie wnętrze jak kto chciał. E4J jest bo z zewnątrz wygląda, że wszystko jest. Sam mam E4J i zewnętrzny Sline, a w środku jasny sufit, stołki zwykłe materiałowe placki, trójramienna kiera ze znaczkiem Sline i nakładki progowe Sline. I tak, tak to wyszło z fabryki bo ktoś sobie tak to skonfigurował przy zamawianiu.

W swojej niebieskiej mam sport package for england, niektórzy mi nie wierzyli tu na forum. Kod E0A a mimo tego miałem sportowe fotele, trójramienną kierownicę oraz cały zewnętrzny sline wraz z zawieszeniem 1BE...

Według vin mam pakiet sport tu w B7 kod WQZ

Opublikowano
  • Autor

Za to jak wracaliśmy już na dwa auta to puściłem B6 przodem bo to jakiś niemożliwy świetlik :D

Opublikowano

@Ivanek ciesz się furą z jazdy i nie zawracaj sobie głowy znafcami od dokładanych s linów bo większość tu ma taki, tak samo znafcy od powodzi i od źle spasowanych zderzaków :facepalm:

Rób program silnika i zdejmij limiter momentu skrzyni i ciesz się jazdą a opinie forumowych znafców to wiesz gdzie można wsadzić.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, pelonek1 napisał(a):

@Ivanek ciesz się furą z jazdy i nie zawracaj sobie głowy znafcami od dokładanych s linów bo większość tu ma taki, tak samo znafcy od powodzi i od źle spasowanych zderzaków :facepalm:

Rób program silnika i zdejmij limiter momentu skrzyni i ciesz się jazdą a opinie forumowych znafców to wiesz gdzie można wsadzić.

Takie są plany :) 

Opublikowano

Ludzie się czepiają dokładanego Sline jak by to był rarytas, wersja limitowana czy kolekcjonerska...Taki sam problem zaczyna się na wszystkich grupach na portalu z logiem ,,F". Zderzak część zamienna jak każda inna, tak samo dokładki czy spoiler. Środek zawsze można zmienić? Może ktoś miał problem z opadającym sufitem i w pobliżu miał tylko jasny? Źle spasowany zderzak? Wystarczy przy jego zakładaniu mocniej docisnąć błotnik i już masz szparę jak pewna modelka między zębami... Ulepem można nazwać coś co było rezane i cięte typu body rs4 w 1.9 tdi... U mnie też mam z tyłu boczki z tabliczkami BOSE a brak tego na pokładzie. Pewnego razu pies na tylnej kanapie masakrycznie podrapał boczki na górze, takie były w okolicy i takie wziąłem... Wszystko jest do ogarnięcia, samozaparcie i trochę kasy. Szerokości i fun'u życzę. ?