dekiel 13 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Znowu bedziesz dłubał , jest w czym. Graty zakupu. 👍 1
Ivanek Opublikowano 21 Lipca Autor Opublikowano 21 Lipca 4 minuty temu, dekiel 13 napisał(a): Znowu bedziesz dłubał , jest w czym. Graty zakupu. 👍 Kobieta stoi z nudelkulą nad głową przed tym
Ivanek Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca W dniu 19.07.2024 o 23:17, Alduric napisał(a): Podsufitka, okładziny słupków, dekory. Nie masz sline wewn. Z vin mam e4j
Alduric Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca No to ktoś Ci wymontował i założył standard. Pytanie po co.
Langista Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Możliwe że kiedyś stała na części, wnętrze już poszło ale trafił się właściciel na auto i na szybko skompletowano wnętrze. Mógł też jeździć ktoś komu nie zależy na wnętrzu (kobiety często nie zwracają uwagi na to) i ktoś w rodzinie sobie podmienił wnętrze.
Alduric Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Albo to jakiś uboat a wiadomo co się dzieje z podsufitką i bokami po wilgoci, jak go zalało. Co by nie było, to audi to jakiś ulep niestety. Edytowane 23 Lipca przez Alduric 1
Ivanek Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca Kij go wie, suche jest więc nie wiem co się podziało.
Langista Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Zdemontuj z tyłu podłogę bagażnika i zobacz co masz przy podłużnicach a wyjdzie czy był zalany.
Ivanek Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca Teraz, Langista napisał(a): Zdemontuj z tyłu podłogę bagażnika i zobacz co masz przy podłużnicach a wyjdzie czy był zalany. Sucho, patrzyłem W sumie lepsze te dekory niż to:
Ivanek Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca 1 godzinę temu, czareq napisał(a): Zderzak z przodu jakoś średnio spasowany Dzięki za słowa uznania z nowego nabytku
afroo. Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca 2 godziny temu, czareq napisał(a): Zderzak z przodu jakoś średnio spasowany Oho, jest i specjalista. Pytanie więc mam do Ciebie - opowiedz mi proszę historię mojego samochodu, ponieważ mój zderzak jest tak samo spasowany, jak u Mateusza. Chętnie poznam te fakty, które nigdy nie miały miejsca, a które to tacy znawcy sobie dopisują. 1
afroo. Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca A co do wewnętrznego Sline, to było jeszcze coś takiego, jak pakiet Sport i mógł mieć jasny sufit. Poza tym można było konfigurować sobie wnętrze jak kto chciał. E4J jest bo z zewnątrz wygląda, że wszystko jest. Sam mam E4J i zewnętrzny Sline, a w środku jasny sufit, stołki zwykłe materiałowe placki, trójramienna kiera ze znaczkiem Sline i nakładki progowe Sline. I tak, tak to wyszło z fabryki bo ktoś sobie tak to skonfigurował przy zamawianiu. 1
czareq Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca 18 minut temu, afroo. napisał(a): Oho, jest i specjalista. Pytanie więc mam do Ciebie - opowiedz mi proszę historię mojego samochodu, ponieważ mój zderzak jest tak samo spasowany, jak u Mateusza. Chętnie poznam te fakty, które nigdy nie miały miejsca, a które to tacy znawcy sobie dopisują. skoro widać na zdjęciach to na żywca może być naprawdę słabo kiedyś miałem B7 i wiem jak wygląda zderzak dobrze spasowany
afroo. Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca (edytowane) 42 minuty temu, czareq napisał(a): skoro widać na zdjęciach to na żywca może być naprawdę słabo kiedyś miałem B7 i wiem jak wygląda zderzak dobrze spasowany Skoro miałeś B7 to wiesz również, jak wiele elementów wpływa na spasowanie zderzaka, a że te elementy mają już prawie dwadzieścia lat to mogą lekko niedomagać. A przede wszystkim, cokolwiek chcesz zrobić przy silniku to wywalasz pas przedni i może to już po latach nie pasować. Ale Ty pewnie obstawiasz ze trzy dzwony i dwie powodzie, bo zderzak źle spasowany. Jeśli tak nie jest to wyprowadź mnie w błędu. Edytowane 23 Lipca przez afroo. 1 1
Ivanek Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca 2 godziny temu, afroo. napisał(a): A co do wewnętrznego Sline, to było jeszcze coś takiego, jak pakiet Sport i mógł mieć jasny sufit. Poza tym można było konfigurować sobie wnętrze jak kto chciał. E4J jest bo z zewnątrz wygląda, że wszystko jest. Sam mam E4J i zewnętrzny Sline, a w środku jasny sufit, stołki zwykłe materiałowe placki, trójramienna kiera ze znaczkiem Sline i nakładki progowe Sline. I tak, tak to wyszło z fabryki bo ktoś sobie tak to skonfigurował przy zamawianiu. W swojej niebieskiej mam sport package for england, niektórzy mi nie wierzyli tu na forum. Kod E0A a mimo tego miałem sportowe fotele, trójramienną kierownicę oraz cały zewnętrzny sline wraz z zawieszeniem 1BE... Według vin mam pakiet sport tu w B7 kod WQZ
Ivanek Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca Za to jak wracaliśmy już na dwa auta to puściłem B6 przodem bo to jakiś niemożliwy świetlik VID20240718215058.mp4
pelonek1 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca @Ivanek ciesz się furą z jazdy i nie zawracaj sobie głowy znafcami od dokładanych s linów bo większość tu ma taki, tak samo znafcy od powodzi i od źle spasowanych zderzaków Rób program silnika i zdejmij limiter momentu skrzyni i ciesz się jazdą a opinie forumowych znafców to wiesz gdzie można wsadzić. 1
Ivanek Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca 7 minut temu, pelonek1 napisał(a): @Ivanek ciesz się furą z jazdy i nie zawracaj sobie głowy znafcami od dokładanych s linów bo większość tu ma taki, tak samo znafcy od powodzi i od źle spasowanych zderzaków Rób program silnika i zdejmij limiter momentu skrzyni i ciesz się jazdą a opinie forumowych znafców to wiesz gdzie można wsadzić. Takie są plany
Monti Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Ludzie się czepiają dokładanego Sline jak by to był rarytas, wersja limitowana czy kolekcjonerska...Taki sam problem zaczyna się na wszystkich grupach na portalu z logiem ,,F". Zderzak część zamienna jak każda inna, tak samo dokładki czy spoiler. Środek zawsze można zmienić? Może ktoś miał problem z opadającym sufitem i w pobliżu miał tylko jasny? Źle spasowany zderzak? Wystarczy przy jego zakładaniu mocniej docisnąć błotnik i już masz szparę jak pewna modelka między zębami... Ulepem można nazwać coś co było rezane i cięte typu body rs4 w 1.9 tdi... U mnie też mam z tyłu boczki z tabliczkami BOSE a brak tego na pokładzie. Pewnego razu pies na tylnej kanapie masakrycznie podrapał boczki na górze, takie były w okolicy i takie wziąłem... Wszystko jest do ogarnięcia, samozaparcie i trochę kasy. Szerokości i fun'u życzę. 😁 1
Rekomendowane odpowiedzi