Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września Więc tak turbo Nowe ale jest problem bo powyżej 5tys obrotów coś wali z tamtej strony i do tego przerywa i nie może do 6tys dojść. Czy dobrze myślę że turbo to złom?
przem8 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Masz stuki na granicy uszkodzenia silnika i to nie jest wina turbo.
Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września 2 minuty temu, przem8 napisał(a): Masz stuki na granicy uszkodzenia silnika i to nie jest wina turbo. A czego ??
przem8 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Z tego co widać to przeplywka za mało mierzy. Jak wróci przepływ to wtryski zaczną pętlic. W jakim stanie katalizator?
Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września Nie byl wymieniany . Jaki stan to nie mam bladego pojęcia. Przeplywka była nowa zaraz po mapie wymieniona . Może też ja juz ch... strzelił ?
przem8 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Może... Daj jeszcze parę razy do odciny i możesz szukać nowego silnika.
Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września 2 minuty temu, przem8 napisał(a): Może... Daj jeszcze parę razy do odciny i możesz szukać nowego silnika. Nawet nie próbuję. Co radzisz zrobić? Od czego zacząć diagnozę?
przem8 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Wymiana przepływki na początek, bo przepływ mniejszy niż dla serii.
Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września 17 minut temu, przem8 napisał(a): Wymiana przepływki na początek, bo przepływ mniejszy niż dla serii. Ok wymienię ale jak ja sprawdzić żeby znowu nie wstawiać mu tak ?
przem8 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września 2 minuty temu, Dragon7820 napisał(a): Ok wymienię ale jak ja sprawdzić żeby znowu nie wstawiać mu tak ? piz*a na gaz, inaczej nie sprawdzisz. Zrób do 5 tys i już będzie widać różnice
Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września 48 minut temu, przem8 napisał(a): piz*a na gaz, inaczej nie sprawdzisz. Zrób do 5 tys i już będzie widać różnice Mam stara może ja zobaczyć?
Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września A i wszystkich grup czy tylko jednej
Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września Godzinę temu, przem8 napisał(a): 2+33+115 Ok dzieki
Dragon7820 Opublikowano 1 Października Autor Opublikowano 1 Października W dniu 29.09.2024 o 19:59, przem8 napisał(a): 2+33+115 https://vaglogs.com/log/002-033-115-d9ce638e-0e50-417e-8c70-6d3e971b5948
Dragon7820 Opublikowano 1 Października Autor Opublikowano 1 Października VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /...
przem8 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października W tym logu turbo nie dmucha, jakby jakiś tryb awaryjny.
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 1 minutę temu, przem8 napisał(a): W tym logu turbo nie dmucha, jakby jakiś tryb awaryjny. Wiesz co kupiłem nowa przeplywke i n75 może ten n75 jest trup . Błędy usunięte wiec nie wiem Co jest. Założę spowrotem stary n75
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października (edytowane) VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /... Edytowane 2 Października przez Dragon7820
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 59 minut temu, przem8 napisał(a): W tym logu turbo nie dmucha, jakby jakiś tryb awaryjny. Zrobiłem ale powiem Ci ze dziwne bo wywaliło błąd 16683 . I już nie wiem czy turbo co mi sprzedali jest ok
Rekomendowane odpowiedzi