przem8 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Sprawdź czy nie masz nieszczelności i czy dv sprawne. Mizernie to dmucha. Przepływka też raczej zaniża.
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 35 minut temu, przem8 napisał(a): Sprawdź czy nie masz nieszczelności i czy dv sprawne. Mizernie to dmucha. Przepływka też raczej zaniża. Właśnie robię szczelność I dv sprawny . A co do przeplywki to jest nowa oryginalna bosha . Co złom?
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /... szczelność jest . Delikatnie puszczał wcześniej. Ale dziwi mnie ze błąd P0299 się pojawia .
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 1 godzinę temu, przem8 napisał(a): Sprawdź czy nie masz nieszczelności i czy dv sprawne. Mizernie to dmucha. Przepływka też raczej zaniża. Robiłem sprawdzenie kata i sądy i pokazało ok . Ja już nie wiem co jeszcze zrobić
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października Tak myślę czy nie wsadzić swojej . W końcu na mojej okazało się że nakretka od klapki się odkręciła i dlatego turbo nie chodziło . Jedyne pęknięcie jest po między klapka a wirnikem gdzie chyba to jest ich standardowe i nie wiem czy będzie to wpływać na pracę turbo ?
przem8 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Wężyki od nki masz dobrze podpięte? Masz wirusa wiec może trzeba poprawić program do tego turbo albo sztanga jest za słabo naciagnieta.
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 16 minut temu, przem8 napisał(a): Wężyki od nki masz dobrze podpięte? Masz wirusa wiec może trzeba poprawić program do tego turbo albo sztanga jest za słabo naciagnieta. No wlasnie sprawdzałem 3 razy i są podłączone ok . Może sztange podciągnąć?
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października A co do ustawienia tej to nowej to może być bo przyszła źle złożona bo łapa co ja trzyma i ciepla strona nie pasowały na siebie wiec po tej mogę spodziewać się wszystkiego....
przem8 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Zobacz ile dmucha po odpięciu wtyczki od n75.
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 5 minut temu, przem8 napisał(a): Zobacz ile dmucha po odpięciu wtyczki od n75. Jak ? Vagiem ?
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 15 minut temu, przem8 napisał(a): Zobacz ile dmucha po odpięciu wtyczki od n75. 990.0 mbar
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 20241002_164439.jpg - dodany na Zapodaj.net ZAPODAJ.NET Zdjęcie dodane na bezpłatny hosting zdjęć Zapodaj.net
przem8 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października (edytowane) Musisz loga zrobic. Na postoju przeciez atmosferyczne będzie 😒 0,3 powinno dmuchac. Edytowane 2 Października przez przem8
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 37 minut temu, przem8 napisał(a): Musisz loga zrobic. Na postoju przeciez atmosferyczne będzie 😒 0,3 powinno dmuchac. To grupa 03 .33 i 115 na odpiętym n75 VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /...
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 3 minuty temu, przem8 napisał(a): Tu nie ma problemu. To co n75 ?
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października Godzinę temu, przem8 napisał(a): Tu nie ma problemu. A Możesz mi przemo powiedzieć czy coś takiego może byś spowodowaniem uszkodzenia uszczelki między turbo a kolektorem ?
przem8 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października A masz jakies tego objawy? Obstawialbym prędzej niedrożny kat, a potem skopany program. Ewentualnie jeszcze masz jakąś usterkę której nie potrafisz namierzyć, a ja tym bardziej przez internet
Dragon7820 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października 35 minut temu, przem8 napisał(a): A masz jakies tego objawy? Obstawialbym prędzej niedrożny kat, a potem skopany program. Ewentualnie jeszcze masz jakąś usterkę której nie potrafisz namierzyć, a ja tym bardziej przez internet No tylko to że jest ten błąd i szarpie po 5 tys obrotów. No ale program przez tyle czasu był ok i auto jezdzilo. No a jeśli testy wyszły ok to może być kat zapchany ? No jak już sprawdziłem wszystko co możliwe 🤣🤣 powoli mam dosyć
Dragon7820 Opublikowano 8 Listopada Autor Opublikowano 8 Listopada W dniu 2.10.2024 o 19:06, przem8 napisał(a): A masz jakies tego objawy? Obstawialbym prędzej niedrożny kat, a potem skopany program. Ewentualnie jeszcze masz jakąś usterkę której nie potrafisz namierzyć, a ja tym bardziej przez internet Wiesz co mam do Ciebie pytanie prze ta wymianę turbo i tej przeplywki audi paliwożerne jak smok do tego cały czas mam problem z dwoma błędami P0420 i P0299. Możesz jakoś pomóc?
Rekomendowane odpowiedzi