MTBXC Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Cześć, Szwagier koło 1,5 roku temu kupił a6 c6. Jako iż coraz śmielej się poruszam w VCDSie to chciałem mu sprawdzić przebieg. Jest to 2007, więc przebieg ma zakodowany w różnych modułach. Czy ktoś powiedział by mi w których blokach i w jakich modułach szukać tego przebiegu?
Tomnik Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 1. VCDS-em nie sprawdzisz. 2. Jeśli nawet innym narzędziem, to nie ma gwarancji, że odczytany będzie autentycznym, prawdziwym przebiegiem 3. Co chcesz udowodnić szwagrowi ?... Odczyt przebiegu - Forum Audi A6 / A7 Klub Polska A6KLUB.PL Panowie czy jest szansa aby za pomocą interfejsu Vcds czy podobnego odczytać przebiegi zapisane w sterownikach/czujnikach itp? C6 - 2011r.
MTBXC Opublikowano 12 Października Autor Opublikowano 12 Października @Tomnik Po prostu sprawdzić czy jest prawdziwy czy nie. Jesteś pewien że nie ma tych wartości w blokach pomiarowych w różnych modułach?
MTBXC Opublikowano 12 Października Autor Opublikowano 12 Października @Muskel1 Czy w tym temacie mógłbyś wesprzeć?
Muskel1 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Nie wszystkie sterowniki to obsługują.
MTBXC Opublikowano 12 Października Autor Opublikowano 12 Października @Muskel1 Dzięki za to video. Co prawda w skrzyni biegów już to szukałem w tej sposób i nie znalazłem do zaznaczenia opcji "distance" czy tam inaczej zwanego przebiegu a szwagier ma Tipa, ale popatrzę w innych modułach, może tam to znajdę.
Muskel1 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Tak jak pisałem, nie wszystkie sterowniki to obsługują. Możesz też poszukać pod frazą mileage.
Rekomendowane odpowiedzi