Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane instalacje LPG/CNG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwierz mi kolego, że nie ma powodu do obaw, szkoda tych paru stówek.

Opublikowano

Będziesz kolego w brodę sobie pluł jak założysz BRC i skończy się gwarancja.Zobaczysz wtedy po ile są części do tej instalacji.

Opublikowano

Panowie ile za instalke placiliscie teraz cos ok 2500 trzeba dac za staga i wtrysk hana.I jedno pytanie mam jak z oliwa na gazie:)!Mi ogolnie szkoda autka gazowac mam zalany syntetyk no i sie caly czas zastanawiam pb 95ok.5.80 ku....u na s w lubuskim

Opublikowano

Ja płaciłem do V6 3350zł z takim bajeranckim przełącznikiem. Tobie odejdą 2 wtryski no i eletkronika Stag-4 tańsza pewnie coś będzie. Oliwy mi nie ubywa w takim stopniu żebym to zauważył.

Opublikowano
Ja płaciłem do V6 3350zł z takim bajeranckim przełącznikiem.

wow

no ale moze jaki alt sie wypowie

Opublikowano
Ja płaciłem do V6 3350zł z takim bajeranckim przełącznikiem. Tobie odejdą 2 wtryski no i eletkronika Stag-4 tańsza pewnie coś będzie. Oliwy mi nie ubywa w takim stopniu żebym to zauważył.

Kolego a jakiego masz STAGA i czy masz możliwość zmiany podświetlenia w przełączniku.

---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ----------

Kolego tomek tutaj możesz Sobie poczytać i zadzwonić jak byś chciał,tam na pewno najlepiej Ci wytłumaczą AC Spółka Akcyjna - Autogaz, LPG, autoczęści

Opublikowano

a co myślicie o STAG 300 ISA2 + 2 listwy AC W01 reduktor AC R01 ten czerwony na 250km.coś jeszcze do tego trzeba??ma ktoś taką instalacje i ile już na niej zrobił??moje Audi to 2,4 165km z 2000r po lifcie. dzięki za opinie z góry.

Opublikowano

Mam Stag300.6, nie mam pojęcia czy mam taką możliwość. Z tego co gdzieś tam usłyszałem działa to tylko z jakimś tam typem elektroniki Stag, z moją chyba nie.

Opublikowano

STAG QBOX-takiego mam i ten przełącznik ale u Mnie niestety też nie chce działać.Ten STAG to jeszcze wersja testowa.

Opublikowano

stag 300, 25 ooo km póki co i problemów brak. Póki co polecam ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam propozycje instalacji lovato czy jakos tak do v6 2.8 30v 193km z butla 60l i wlewem przy wlewie benzyny w cenie 3580zł Jakiś mocny reduktor i wtryski hana chyba ale nie pamietam dokladnie... czy opłaca się i czy ta instalacje jest dobra? Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Mi zaproponowali cały komplet lovato do 2,4 v6 165 km na tym mniejszym reduktorze butla w kole 57l za 3250zł. podobno gwarancja 2 lata i 75000 przebiegu. podobno bardzo dobrze śmiga na stagu jest 20 tys tylko gwarancji a brc na starcie za drogi. Po 15000 tyś tylko regulacja i ma chodzić bezproblemowo..

Opublikowano

A ja polecam instalacje KME bo sam takie montuje od ladnych paru lat i moge stwierdzic ze nie ma problemu z tymi instalacjami. KME produkuje cale instalacje oprocz wtryskiwaczy a np. STAG tylko elektronike. W KME nie ma problemow z gwarancja.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Witam,

W swoim audi mam silnik 1.8 ARG i widzę że jest to mało popularny silnik na forum.

Chce do niego założyć instalację gazową.

Z tego co doczytałem to najlepszym rozwiązaniem jest zestaw:

sterownik: stag 300 plus

reduktor: AC R01

wtryski: Hana 2000 - czerwone

Tylko że nie znalazłem osoby która ma taki silnik z taką instalacją.

Dlatego chciałem zapytać jaką instalację gazową mam zamontować do silnika ARG?

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witaj. Ja ostatnio zakładałem gaz i oto co mi włożono:

sterownik: Stag4 eco

reduktor: AC R01

wtryski: Reg fast OMVL

Póki co nie mam zastrzeżen, spalanie 11-12 miasto i ok 9 trasa. Wtrysk hana będzie napewno lepszy ale cena jest o wiele wyższa. Ja wziąłem troche tanszy wariant i jak narazie OK.

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź.

A też masz silnik ARG?

Ile dałeś za taką instalację ? a ile orientacyjnie trzeba zapłacić za instalację według mojej listy?

Opublikowano

Tak, mam ARG. Kolego ja płaciłem ok 2200. Na wtryskach hana zapłacisz zapewne ok 2700 :)

Opublikowano

Panowie czy taki zestaw bedzie hulac na b6 2.0 tym najlepszym silniku :) STAG 300 ISA2, reduktor zavoli lub AC R01 ,wtryski hana, Cena 2600 czy lepiej wlozyc kplt.BRC w podobnej cenie

Opublikowano

Kolego na jednym i drugim nie będzie problemów ale jeśli chodzi o BRC to już wielu kolegów pisało,że chodzi fajnie dopóki jest na gwarancji później dzieją się różne cuda.

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

Mi zaproponowali cały komplet lovato do 2,4 v6 165 km na tym mniejszym reduktorze butla w kole 57l za 3250zł. podobno gwarancja 2 lata i 75000 przebiegu. podobno bardzo dobrze śmiga na stagu jest 20 tys tylko gwarancji a brc na starcie za drogi. Po 15000 tyś tylko regulacja i ma chodzić bezproblemowo..

Kolego STAG w zależności jaką instalację wybierzesz daje dwa lub trzy lata gwarancji bez limitu kilometrów.

---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

Pierwszy przegląd powinien być w granicach 1tys.km a później co 10tys.

Opublikowano

To wkladac staga tylko ten reduktor zavoli czy ten ac r01?