Quattro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 I jak sie wam podoba? [ Komentarz dodany przez: Szewczenko7: 07-04-2007, 14:01 ] Jeszcze kolego nazwij poprawnie temat i bedzie cool
wacha Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nie jest jakis szal pał , hit sezonu , ale mimo to podobaja mi sie
Boberro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Fele super to wzor porsche cup bardzo mi sie podobaja montowali takie z tego co pamietam oprócz porki do rs2
Gość zdeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 tak jak napisał Nie jest jakis szal pał , hit sezonuale ujdą w tłoku tylko po co Ci ten hak
Gość Murzyn Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 w realu ten felunek wyglada rewelacyjnie (to chyba ten sam co ma podsi) natomiast waga tych felg jest kosmicznie duza
LEoo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Felgi ladne:) A hak jest potrzebny do ciagniecia np przyczepki albo do tego jakby jakis palant chcial ci wjechac w dupe hak chociaz troszke zminimalizuje sile uderzenia, a swoja droga nie wyglada to rewelacyjnie ale nie ma sensu sie czepiac haku ludzie !!:/
Bylinski Sylwek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Bardo ładna i ten fajny kolor
pet3r Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 mnie to na felunek od RS2 nie wyglada... wydawalo mi sie, ze tamte fele maja bardziej zaokraglone ramiona ale moze sie nie znam co nie zmienia faktu, ze autko prezentuje sie swietnie! a najbardziej zazdroszcze polaczenia silnik + naped...
wacha Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a najbardziej zazdroszcze polaczenia silnik + naped... po mojemu Quattro powinno byc tylko w 4.2 lub w 2.7 BiTurbo reszta jest za slaba :confused:
pet3r Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a najbardziej zazdroszcze polaczenia silnik + naped... po mojemu Quattro powinno byc tylko w 4.2 lub w 2.7 BiTurbo reszta jest za slaba :confused: podales wersje dla bogatych 1.9TDI Q to ekonomiczne i bezpieczne polaczenie a silnik tuningowi jakos szczegolnie sie nie opiera
Gość zdeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 albo do tego jakby jakis palant chcial ci wjechac w dupe hak chociaz troszke zminimalizuje sile uderzenia, to może od razu orurować wokoło autko :twisted: nie ma sensu sie czepiac haku ludzie !!a czy ktoś się czepia
pre_pl Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 fajne te ceglaste kolory.... jeśli hak jest wyjmowany to ja zdjąłbym...
Rekomendowane odpowiedzi