Marfiol Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Witam wszystkich przy nowej furce Po paru latach z b6(której zresztą temat też miałem :D) przyszedł czas na zmiane,pierw szukałem czegoś w dieslu no ale tak się potoczyło,że kupiłem swoja pierwsza benzynke. Szukałem koniecznie wersji quattro,s-line,z nagłośnieniem Bang Olufsen oraz z możliwie nie dużym przebiegiem i uszkodzeniami i można powiedzieć,ze się udało Auto wylicytowane w USA w stanie Connecticut. Silnik 2.0TFSI CPMB sprzęgnięty z skrzynia automatyczna tiptronic zf8hp i jedynym słusznym napędem Data produkcji 10/2015 (w stanach zarejstrowany jako 2016) Według carfax do lutego 2023 na bieżąco serwisowana w Audi Hawthorne. Auto przyjechało do mnie 21.05.2024 z przebiegiem ~115kkm Dołożony dolot CTS Turbo i downpipe (był pełny przelot ale poszedł out) Audi w kolorze LX7R Monsungrau dosyć ciekawy kolor moim zdaniem,zewnętrzny pakiet S-Line. Wersja Premium Plus Z wyposażenia m.in : -elektryczne i podgrzewane fotele w czarnej Skórze + pamięć -lusterka podgrzewane fotochrom + pamięć -lusterko wsteczne z kompasem -Audi Lane Assist (czujniki martwego pola) -szyberdach -czujnik deszczu -kiera trójramienna multifunkcyjna -klima 3 strefy -MMI 3G+ z dyskiem twardym -keyless -pdc tył z kamera cofania -nagłośnienie Bang Olufsen -Homelink -BiXenon + obrysówki -pakiet oświetlenia QQ1 Póki co auto tylko ogarnięte po dzwonie,zrobiona konwersja lamp i mmi + zmieniłem olej na Meguin 5w40 + płukanka archoil i filtry,ale już dobijam do 8kkm przejechanych więc zbliża się większy serwis. Jak ori felgi były w regeneracji to kupiłem na szybko Veemann 20” i mysle czy je zostawiać czy iść w coś innego. Planów troche jest,napewno Eibach Pro-Kit bo seryjne 1BA nie wyglada,bo i do agresywnej jazdy niezbyt sie nadaje Audik ma też już jakąś mapke zrobiona,ale też musze podjechać do kogoś ogarnietego na shamowanie i sprawdzenie czego to warte,soft skrzynii też obowiązkowo bo troche skrzynia zamula. A tak to furka większość tego co bym chciał mieć to posiada Zrobione -olej + płukanka -nowe opony Imperial SnowDragon UHP 245/40 -regeneracja ori felg 18 -zakodowana temp oleju,test wskazówek,regulacja ambiente,wyłączenie pikania pasów i tego wkurwiajacego pisku jak sie otworzy drzwi na włączonym zapłonie 😆 -dokładka przednia Maxton
Marfiol Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Wiesz co jak zobaczyłem ją na aukcji,to stwierdziłem że pierwsza rzecz jaka tutaj zrobię to ją wyj*bie ale na żywo wyglada lepiej i stwierdziłem,że zostaje. Na fotkach trąci czymś pokroju calibry/civica wiem 😂
marcin_o23 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Auto fajne, dla mnie zepsute dokładką i spojlerem
Rekomendowane odpowiedzi