damianww Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Witam. 2 dni temu wymieniałem olej, stała procedura. Wlałem 4,4l i po rozgrzaniu silnika wchodzę w poziom oleju na MMI i pokazuje mi MAX. Beż żadnej informacji, że jest za dużo oleju czy coś. Czy w związku z tym mam upuszczać olej? Chciałem kupić bagnet ale jak szukam to do CSUA są jakieś inne? Znalazłem zaślepkę na bagnet tylko teraz, który będzie pasował. Masakra z tym poziomem oleju w MMI... Pozdrawiam. EDIT. kod zaślepki to: 03L 115 418 A Znalazłem bagnet, który rzekomo pasuje do CSUA ale poniżej jest informacja: Nie pasuje do samochodów posiadających zaślepkę miarki poziomu oleju Edytowane 5 godzin temu przez damianww
damianww Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, RALF76 napisał(a): MAX to nie znaczy że jest za dużo Jakby było za dużo to wyskoczyła by stosowna informacja? Edytowane 5 godzin temu przez damianww
krzysiek_f Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ten powinien pasować https://allegro.pl/oferta/bagnet-miarka-oleju-2-0-tdi-audi-a4-b8-a5-a6-c7-q5-14059026561
damianww Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, krzysiek_f napisał(a): Ten powinien pasować https://allegro.pl/oferta/bagnet-miarka-oleju-2-0-tdi-audi-a4-b8-a5-a6-c7-q5-14059026561 Właśnie ten kupiłem. Dziś robię trasę, mam nadzieję, że ten max jest jeszcze w normie
krzysiek_f Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 18 minut temu, damianww napisał(a): Właśnie ten kupiłem. Dziś robię trasę, mam nadzieję, że ten max jest jeszcze w normie Kupiłeś i zamontowałeś? Co pokazuje bagnet?
RALF76 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, damianww napisał(a): Jakby było za dużo to wyskoczyła by stosowna informacja? powinna być informacja jak za dużo
damianww Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, krzysiek_f napisał(a): Kupiłeś i zamontowałeś? Co pokazuje bagnet? Kupiłem dziś, z tego linku. Jak zmierzę to napiszę.
damianww Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, Dev napisał(a): 4.4 l to za mało Podejrzewam ze w obiegu cos zostalo
Rekomendowane odpowiedzi