bartoqo Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Witam, wiem że pewnie było sporo takich zapytań, ale raz ktoś pytał z napędem na jedną oś, drugi z quattro ale odpowiedzi były podzielone, lub niejasne. Dlatego chciałbym zapytać ja i dostać konkretną odpowiedź;) Wiec chciałbym zmienić opony na nieco mniejsze bo aktualnie mam 255/35/19 i komfort jest dla mnie średni najbardziej ze względu szerokości opony bo auto w koleinach bardzo pływa.. Chciałbym je trochę "wychudzic" wiem że ludzie tak robią. Na kalkulatorze zamienników pokazuje że najmniejsza różnica jest przy oponach 225/40 19" ale nie wiem czy na felgę o szerokości 8.5J będzie taka możliwość przypomnę że mam napęd Quattro zawieszenie s-line, więc chciałbym aby wypowiedział się ktoś kto ma podobną specyfikację. Sporo ludzi też widziałem że wrzuca 235/40. Dlatego wołam o radę. Żeby nie zrobić jakiegoś bubla.
bartoqo Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, marcin_o23 napisał(a): zmieniłbym na 245/35/19 Masz też quattro ?
Rekomendowane odpowiedzi