Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stołki fajne jestem ciekaw efektu.

Opublikowano
6 godzin temu, Rob@k napisał(a):

Stołki fajne jestem ciekaw efektu.

Na efekt chwilę trzeba będzie poczekać, chce je na nowo obszyć skóra/alcantara z żółtą nicią żeby pasowało do reszty wnętrza ale na pewno znajdzie się w wątku ;) 

• Lubię to 1
Opublikowano

Fajna czerwoniutka:a4fan:

Opublikowano
12 godzin temu, BartoszSoldier napisał(a):

Znam chłopaka i jestem w stałym kontakcie z nim w tej kwestii i innych też :D 

Kompletnie nic nie pasuje ale im trudniej tym efekt finalny będzie bardziej cieszył ;) 

Plug&play - potnij i pospawaj 🤣

To czekam na efekty? 🤭

Opublikowano

1300 km do Bukowiny i z powrotem bez zająknięcia a pod samym domem uszczelniacze w maglownicy powiedziały dość … 

Opublikowano

Widziałem auto w BT, świetnie się prezentuje i widać dobrą rękę właściciela.

Bezawaryjnych kilometrów i kolejnych ciekawych modów.

Ps. Szkoda tej maglownicy. Teraz ciężko dostać coś dobrego, a z regeneracjami bywa róznie.

Opublikowano
11 minut temu, MaTeo85 napisał(a):

Widziałem auto w BT, świetnie się prezentuje i widać dobrą rękę właściciela.

Bezawaryjnych kilometrów i kolejnych ciekawych modów.

Ps. Szkoda tej maglownicy. Teraz ciężko dostać coś dobrego, a z regeneracjami bywa róznie.

Dziękuję bardzo, wszystko robię sam w niej od mechaniki po czyszczenie, pielęgnację. 
No właśnie obecna używana z Niemiec wytrzymała pół roku … 

Mam dylemat czy znowu pchać się w używkę czy regenerowaną z roczną gwarancją? Jedno i drugie loteria … 

Opublikowano

Ja już co prawda parę lat temu, ale kupiłem ori nówkę z seata, koszt 3k wtedy, ale mam spokój do dzisiaj.

Regeneracja to naprawdę loteria, a używane to już w ogóle bo większość z nich ma duże przebiegi i nigdy nie wiadomo jak długo to będzie jeszcze jeździło.

Podobno znośnie regeneruje regparts  spod Szczecina, ale to tylko zasłyszane info.

Opublikowano

Ja miałem robioną w Częstochowie i nic z niej nie ciekło, jedynie panom nie chciało się drążków wymienić, poza tym jedna z bardziej udanych regeneracji z których korzystałem.

Opublikowano
Godzinę temu, MaTeo85 napisał(a):

Ja już co prawda parę lat temu, ale kupiłem ori nówkę z seata, koszt 3k wtedy, ale mam spokój do dzisiaj.

Regeneracja to naprawdę loteria, a używane to już w ogóle bo większość z nich ma duże przebiegi i nigdy nie wiadomo jak długo to będzie jeszcze jeździło.

Podobno znośnie regeneruje regparts  spod Szczecina, ale to tylko zasłyszane info.

No właśnie nie ma złotego środka. Masz jeszcze jakiś kontakt, namiar na tą nową z seata? 

46 minut temu, Langista napisał(a):

Ja miałem robioną w Częstochowie i nic z niej nie ciekło, jedynie panom nie chciało się drążków wymienić, poza tym jedna z bardziej udanych regeneracji z których korzystałem.

Również poproszę jakiś namiar jak pamiętasz? 

Opublikowano (edytowane)

Wieczorem spojrzę, gdzieś mam chyba jeszcze w papierach ich gwarancję na 24 miesiące.

Co do tej nowej z Seata, rok temu pytałem w ASO Škody w mieście i dwa lata temu była dostępna za 6500, jeszcze rok temu nie było żadnej w Europie.

Edytowane przez Langista
Opublikowano

No teraz niestety cena nowej to kosmos i ciężko z dostępnością.

Jak pamiętam moja nowa miała nalepkę z logo boscha. Wiec może szukać zamiennik z boscha?