Kejti96 Opublikowano Niedziela o 18:32 Opublikowano Niedziela o 18:32 Hej, przeszukałam forum, znalazłam w sumie jeden temat podobny do mojego, ale odwrotny. Tzn tam był problem z włączonym cały czas przyciskiem AC, a u mnie świeci się tylko przy odpaleniu auta i po paru sekundach gaśnie. Jak próbuję wcisnąć to po przytrzymaniu świeci ale jak puszczę to nie świeci. Klimatyzacja jednostrefowa. Czynnik nie wiem czy był nabijany, auto kupiłam zimą, generalnie np. z zaparowanymi szybami problemu nie było aż takiego, więc myślałam ze wszystko ok. Ale robi się ciepło i dzisiaj na dworze 20 stopni pokazywało, nawiew włączyłam na LO a powietrze takie sobie, coś tam chłodniejsze ale nie takie jakie leci z klimy np. w innym aucie co mam. Załączam filmik jak to wygląda. Póki co kierowałam się radami żeby sprawdzić bezpieczniki, ale całość działa więc myślę że to nie to, sprawdziłam bezpiecznik ze strony pasażera, kostkę też wypięłam, nie są zaśniedziałe. Wyciągnąć panel i przeczyścić przycisk? Taki problem miał kolega z postu o ciągle włączonym przycisku. Póki co nie mam jak podłączyć się do komputera, więc szukam wskazówek. IMG_2546.MP4
RALF76 Opublikowano wczoraj o 06:25 Opublikowano wczoraj o 06:25 (edytowane) pierwsze podłączyć kompa to podstawa, może wskazywać na brak czynnika stąd brak możliwości włączenia klimatyzacji, serwis klimy do zrobienia skoro nie wiadomo kiedy i kto robił ale może też być nieszczelność układu lub awaria jakiegoś elementu Edytowane wczoraj o 06:25 przez RALF76
Kejti96 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Tak myślałam, że bez podłączenia się nie obędzie, chociaż gdzieś tam nadzieja była że może ktoś się spotkał z tym. Postaram się ogarnąć do mechanika, bo jak ostatnio byłam to kompletnie nie kojarzę czy działała wtedy, bo miałam podłączane w związku z innym problemem, ale nic nie mówił żeby było z klimą coś.
Rekomendowane odpowiedzi