janusz75 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Panowie mam pytanie, czy jest możliwość zakodowania/dopasowania, aby podczas deszczu samoczynnie zamykał się szyberdach?.. głównie chodzi mi o zamykanie szybardachu na postoju... akurat miałem przypadek, że zostawiłem otwarty dach (celowo bo było ciepło) i zaczeła się ulewa... zorientowałem się po chwili i domknołem dach... mam nadzieję że nic nie zalało... niemniej jednak jeśli była by możliwość aby dach po wykryciu przez czujnik deszczu opadów sam zareagował to chciałbym to uruchomić... za wszystkie sugestie oraz pomoc dziękuję...
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 7 godzin temu Niestety w MLBevo nie ma takiej możliwości. w MQB była taka możliwość.
janusz75 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu dzięki Serdeczne za odpowiedź...🫠 szkoda, że nie pozostawili tej opcji...🥺 bo gdyby była, to zaraz bym chciał ją aktywować...🙃
RaThek Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Niestety w MLBevo nie ma takiej możliwości. w MQB była taka możliwość. W MLB też nie było?
Rekomendowane odpowiedzi