rya Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam koledzy. Mam b8 3.0 9r.tiptronic WAUZZZ8K09A14715 ze skrzynią kxs. Za swojej kadencji nie wymieniałem oleju więc będę na 100% wymieniał dynamicznie. Oprócz oleju, chce też wymienić olej do dyfra no i wszelkie filtry i uszczelki z tym związane. Na różnych stronach sklepu są opcje wybrania auta i pokazuje jaki olej, ale nie ufam do końca w ten sposób. Wolę spytać ludzi mądrzejszych w tym temacie.
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Masz s-tronic a nie tiptronic. Edytowane 3 godziny temu przez Muskel1
Dev Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) dynamicznie to tylko w WC bujanie ślepych i wyciaganie kasy z głupiego klienta popraw VIN brakuje jednej cyfry Edytowane 3 godziny temu przez Dev
rya Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu WAUZZZ8K09A147155 mam tiptronic, wiem czym jeżdżę. Dev, nie rozumiem czegoś. Skoro nie wiem co jest aktualnie w skrzyni, to zalewając nowy chce, żeby starego było jak najmniej. Co innego gdy już wymieniałem, więc wiem co tam pływa. Nie podważam twej wiedzy, bo na pewno trochę o tym wiesz, ale wolę wymienić przez maszynę.
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, rya napisał(a): mam tiptronic, wiem czym jeżdżę. No tak, rzeczywiście, do 08/2009 były w tym silniku 6-cio biegowe tiptronic.
Rekomendowane odpowiedzi