Aniol Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 nom zamieniaj sie !! i to szybko ja sam bym sie chetnie zamienil ale ja mam 15
wojtas-audi Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Dostalem wiecej fotek, 2 felgi sa troszke przejechane - po zewnetrznej stronie - pewnie od kraweznikow, moje sa idealne ...
pet3r Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 wojtas ja nie wiem czemu Ty sie w ogole jeszcze zastanawiasz... ja wzialbym bez wahania, te fele sa sliczne! a ryski....
Gość rob Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja bym się wymienił, a dekle to najmniejszy problem
Hugo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 W tych felach powinny być takie dekielki http://www.allegro.pl/ite...i_audi_17_.html to ja mam takie na felach od S4ki Obrazek i to są dekle z felg od TTki (wyglądają ppodobnie do eskowych ale nie mają takich trapezów na zakończeniu ramion) Coś chyba źle zobaczyłeś.Przecież te dekeilki co pokazałem są inne niż te Twoje
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 wojtas ja nie wiem czemu Ty sie w ogole jeszcze zastanawiasz Zastanawiam sie, bo felgi sa pojechane troche, dwie troche bardzo :confused: Do tego brak dekielkow - no trudno , ale mam dylemacik, czy nie lepiej poczekac, dolozyc i miec piekne s-line, czy brac teraz porysowane i bez deklow :twisted:
Gość spedyt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 To lepiej trochę poczekaj i kup porządne
Szewczenko7 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jezeli to naprawde "szajs" to odpusc sobie :twisted: poczekaj , dołóż kaski i wtedy kup w idealnym stanie
Gość dino Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 jezeli sa az tak zniszczone to nie bierz,
Gość Keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 weź je na maszyne i zobacz czy nie są krzywe, a jak są proste to bierz, mnie za poprawke lakierniczą na feldze koleś wziął 30zł i praktycznie jej nie widać.
Rekomendowane odpowiedzi