Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak opcji zmiany czasu w mmi 3G+ oraz opcji składania lusterek w Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale skoro kolegi MMI w Twoim aucie działa, to nic tam nie blokuje.

Opublikowano

Wychodzi na to że w moim mmi jest coś nie tak. Bo utawilem na gps w aucie kolegi. Włożyłem do mojego odłączyłem aku i nie umiał zaktualizować godziny. A. Mmi kolegi jak odłączymy aku to po 10s czas się aktualizuje.

Dopiero jak wloze mmi kolegi do mojego ustawie na gps i godzina wskakuje.

Wtedy zamieniam na moje mmi i mam widok satelity czas dobry. Ale jak był odciął aku to znów się nie umie ustawić

Nie wiem czy mnie rozumiesz. Przez to chciałem zadzwonić i pogadać potem usunę nr

Opublikowano

Sorry, ale nie udostępniam nikomu mojego numeru.

Opublikowano

Jak teraz wejdę ustawienie zegara. To jest na gps zrobię wybór i pojawią gps i ręczny. Jak klikne na ręczny to pole jest szare i już nie mogę zmienić nic. System chwilowo nie dostepny. A jak wyciągnę mmi i wloze do kolegi to tam ta opcja już jest aktywna. I znów ustawiam na ręczny i wszystko szare. I znów muszę odpiąć zasilanie i podpiąć na nowo i jest ok. Może jest jakiś moduł w mmi który się zepsuł czy coś.

Aha jeszcze jedna sprawa. W aucie mam na podszybiu glosnik koło wycieraczek tzw. Dźwięk silnika A9. Jak go wykonuje z gateway to pisze ze mam złe zakodowany sterownik gateway. W środę znów kolega do mnie podjedzie żeby przełożyć mmi żeby zaktualizować godzinę

Opublikowano
14 minut temu, pakito25 napisał(a):

. W aucie mam na podszybiu glosnik koło wycieraczek tzw. Dźwięk silnika A9

Co dokładnie zamontowałeś i z jakiego auta?

Opublikowano

Wklej nowe kodowanie do sterownika 5F, następnie odczekanie uśpienie sterowników oraz sprawdzenie czy coś się zmieniło.

110100010206A1EF45808B5E00000403E40100020000000000

Opublikowano

20260524_123941.jpg

Opublikowano

Dźwięk kontroli nośnej

Sterownik A9.fajny głos taki niby ryk silnika z głośnika. Jak go odchacze w gateway to wywala taki błąd w gateway 17796193861018163801356915625072.jpg

Opublikowano

Ten screen nic nie wnosi. Wrzuć scan.

Opublikowano

A jak go zapisze na liście w gateway to błędu nie ma. A kodowanie gateway mam takie17796194810236649373382375845712.jpg17796194810236649373382375845712.jpg

Opublikowano

A te kodowanie co mi wysłałeś do 5F.

Ja tam kamerę cofanie czujniki pdc tył i przód drive select. Nic mi się nie usunie jak wklepie twoje kodowanie

Opublikowano

Nie usunie się.

Opublikowano

I jak po wklejeniu mojego kodowania i odczekaniu?

Opublikowano

Jeszcze nie kodowałem.

Boję się że jak zakoduje i wejdę w zegar to znów będę miał szare pole i znów będę musiał wkładać mmi od kolegi żeby zrobić godz.

Widzę że trochę się różni te kodowanie od mojego. Tam gdzie jest zmiana to nie mam podpowiedzi. Ale muszę spróbować bo nic innego nie pozostaje

Opublikowano

Wklepałem twoje kodowanie do 5F i wywaliło taki błąd 20260525_120029.jpg

Opublikowano

A zegar?

Opublikowano

Uspilem auto. I nic wchodzę w zegar ustawiam na ręczny i wszystko szare już nie mogę wrócić. Ciekawe co go boli

Opublikowano

Zegar nie chce się/ ustawic czekałem 30 min I nic odpinalem aku. Godz 0:00 I się nie ustawia.

Opublikowano

Wieczorem wstawię te moje kodowanie. I jak kolega przyjedzie to przerzucę mmi żeby zegar się skalibrowal. Jestem załamany