Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki dobry zestaw kluczy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dotychczas uzywalem zestawu firmy Manessmann Brüder- sto ojronow za kuferek- wytrzymaly juz niejeden pistolet udarowy i prace przy zawieszeniu- tylko pogubilo mi sie pare czesci....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam ,doradzcie jakie zestaw kluczy kupic do 200zl ? z gory dzieki

Opublikowano

kazdy badziewiasty z alledrogo :decayed: ja taki kupilem i troche nakrecil. Ale do codziennych napraw sie nie nadaje. raz na ruski rok podlubac przy aucie...

Znalazlem cos takiego dla Ciebie :decayed:

http://allegro.pl/zestaw-kluczy-nasadowych-coval-72cz-i1697182780.html

tylko czy to jest coval czy coval made in china.....

Opublikowano

Ja mam zestaw Honiton. Już kilka razy był narażony na duże przeciążenia i narazie się trzyma

Opublikowano

a co powiecie na taki zestaw YATO za 202 zl http://allegro.pl/zestaw-kluczy-nasadowych-94-cz-yato-yt-1268-gift-i1680603700.html

czy moze lepiej kupic za 200 zl na sztuki narzedzia dobrej firmy beta,king tony lub cos podobnego?[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 19:39_________________________________________________

Ja mam zestaw Honiton. Już kilka razy był narażony na duże przeciążenia i narazie się trzyma

a czy ten honiton to nie to samo co YATO ?
Opublikowano

a co powiecie na taki zestaw YATO za 202 zl http://allegro.pl/zestaw-kluczy-nasadowych-94-cz-yato-yt-1268-gift-i1680603700.html

czy moze lepiej kupic za 200 zl na sztuki narzedzia dobrej firmy beta, king tony lub cos podobnego?[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 19:39_________________________________________________

a czy ten honiton to nie to samo co YATO ?

Mam ten sam zestaw, 2 razy wyciągałem skrzynię i wymieniałem sprzęgła, 3 razy ściągałem miskę olejową, 10x robiłem całe zawieszenie itd.

Złego słowa nie powiem, klucze mają już 2 lata i nic się z nimi nie dzieje, polecam

Opublikowano

a wie ktos jakie klucze oprucz marki SATA daja dozywotnia gwarancje ?

tez narazie obstaje przy yato

Opublikowano

yato porażka :thumbdown: ostatnio przy odkręcaniu kolektora w 1Z poszła mi końcówka :thumbdown: za***iste klucze to S&R :good:

cowal też daje radę

Opublikowano

yato porażka :thumbdown: ostatnio przy odkręcaniu kolektora w 1Z poszła mi końcówka :thumbdown: za***iste klucze to S&R :good:

cowal też daje radę

hmm to juz sam niewiem co wybrac chyba na sztuki kupie, beta lub king tony az sie uzbiera komplet xd ,a moze ktos z mechanikow napisac jakie sie przydaja rozmiary przy audi a4 b6 zeby nie kupowac calego zestawu z ktorego polowy niebede uzywal?
Opublikowano

Kluczami S&R obrabiam i ukręcam śrubi 8.8 a puźniej je przecieram szmatą i nadal wyglądają jak nowe :good: Nie opłaca się kupować na sztuki :gwizdanie:

Opublikowano

skus sie na tego covala :naughty:

Opublikowano

Jestem w stanie załatwić firmę TOPTUL i BETA jakby kto chciał pisać PW :hi:

Opublikowano

jakie ceny?
Opublikowano

jakie ceny?

dołączam do pytania. Potrzebował bym tylko małą grzechotkę bo moja wysiadła. Da rade luzem kupić coś sensownego?

Opublikowano

Jakiś fajny kpl Beta też bym łyknął :wink4:

Opublikowano

pracował ktoś kluczami firmy JONNESWAY

jak z trwałością ?

Opublikowano

kazdy badziewiasty z alledrogo :decayed: ja taki kupilem i troche nakrecil. Ale do codziennych napraw sie nie nadaje. raz na ruski rok podlubac przy aucie...

Znalazlem cos takiego dla Ciebie :decayed:

http://allegro.pl/zestaw-kluczy-nasadowych-coval-72cz-i1697182780.html

tylko czy to jest coval czy coval made in china.....

moj brat ostatnio kupil taki zestaw ale w sklepie i zaplacil 230zl wiec tu jest dobra cena klucze wytrzymale sam takze posiadam podobny zestaw i moge polecic coval daje rade :good:

Opublikowano

pracował ktoś kluczami firmy JONNESWAY

jak z trwałością ?

to już wyższa półka

Opublikowano

Ja polecam klucze Beta, naradę są wytrzymałe