Rafal_ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 lampy przód wymień na polift taki też mam plan Rafal chcesz montowac stożek czy wolisz wkładkę K&N? chyba jak już to stożek a Ty o czym myślisz? no też bym chciał stożek tylko trzeba tam lekką rzeźbę zrobic [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 21:19_________________________________________________no i jakiej firmy nic za darmo a co do firmy to jeszcze się nie orientowałem
K2 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja tam wole zabudowe niz dzwiek Moje plany to coś takiego: Części już zakupione teraz czekam na dostawę i malunek jakiś murze sobie wymyslec a wy chcecie takie cudo zniszczyć stożkiem
paput Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja tam wole zabudowe niz dzwiek Moje plany to coś takiego: Części już zakupione teraz czekam na dostawę i malunek jakiś murze sobie wymyslec a wy chcecie takie cudo zniszczyć stożkiem racja i na odpust od razu :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja tam wole zabudowe niz dzwiek Moje plany to coś takiego: Części już zakupione teraz czekam na dostawę i malunek jakiś murze sobie wymyslec a wy chcecie takie cudo zniszczyć stożkiem Baldur a na filtr powietrza zamawiałeś w dziale inne auta ktos opisał lanosa i wprowadził modyfikacje typu stozek na hamowni wzgledem serii mocy mu odjeło http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195361.0 zakładajcie dalej stozki
Rafal_ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja tam wole zabudowe niz dzwiek Moje plany to coś takiego: Części już zakupione teraz czekam na dostawę i malunek jakiś murze sobie wymyslec a wy chcecie takie cudo zniszczyć stożkiem oj na takie coś to ja raczej się nie odważę... w dziale inne auta ktos opisał lanosa i wprowadził modyfikacje typu stozek na hamowni wzgledem serii mocy mu odjeło http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195361.0 zakładajcie dalej stozki stożek albo będzie albo nie - na pewno przed ostateczną decyzją trzeba będzie się poradzić kogoś kto się na tym zna
K2 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 nie kowi ale już znalazłem na allegro obecnie inne wydatki lampki i obszycie + te obudowy silnika jedna z ASO (dzięki twojej pomocy) wiec trochę poczekam
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jedna z najładniejszych 2.6 V6 na forum :kox:
Rafal_ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jedna z najładniejszych 2.6 V6 na forum :kox: ależ dziękuję [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 20:35_________________________________________________delikatna kosmetyka i odj@bałem sobie jeszcze coś takiego co mi się nawet widzi stary vs nowy tylko muszę jeszcze zdjąć tą środkową france
pablo_9 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Efekt ja też będę najbliższym czasie zdejmował oznaczenia Listwy ładnie wyglądają
Rafal_ Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Efekt ja też będę najbliższym czasie zdejmował oznaczenia Listwy ładnie wyglądają po zdjęciu oznaczeń myślałem że zostaną jakieś ślady ale pasta G3 poradziła
K2 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 daj foto z boku autka chce zobaczyć jak te springi obniżają
Rafal_ Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 daj foto z boku autka chce zobaczyć jak te springi obniżają w tej chwili mam tylko takie (trochę stare) ale jutro wstawię lepsiejsze
K2 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 czekam na inne foty jeśli to nie problem
Rafal_ Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 czekam na inne foty jeśli to nie problem żaden problem ale dopiero jutro bo nie mam nic sensownego
paput Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 to jakie te springi zapodałeś? i w jakiej cenie?
K2 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 sprężyny -40/40 Weitec niestety na allegro ich nie ma na Ebay znalazłem ale koszt z przesyłka 200 Oiro
lorzak Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 w swoim aucie nie chciałem nic zmieniać stwierdziłem ze podoba mi się seryjne ale jak patrze na te zdjęcia to... aż przychodzi mi chęć do zmian xD świetne masz auto !!!
Rekomendowane odpowiedzi