tomasz_gti Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 Czemu zmieniles zderzak na stary? tamten oettingera tylko przymierzyłem i stwierdziłem ze był za niski przy moim zawieszeniu i bym na nim nie pojezdził. obecnie gdzies po krakowie chyba na aucie jezdzi bo kupił go gosc z krakowa ale s line juz kupiony i czeka na montaż
marcin_o23 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 felga wygląda naprawdę fajnie a lotki jeszcze nie złożyłeś??
tomasz_gti Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 felga wygląda naprawdę fajnie a lotki jeszcze nie złożyłeś?? lotka jak i zderzak czekają na montaz
wuju Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 felga wygląda naprawdę fajnie a lotki jeszcze nie złożyłeś?? lotka jak i zderzak czekają na montaz zakładaj dużo dają do wyglądu
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 założyłem dzisiaj tak na szybko zderzak zeby zobaczyc czy sie da wogóle na nim jezdzic auto nie umyte i zdjecia z telefonu ale cos tam widac prosze o opinie i komentarze bardzo fajne autko a paskudzisz go tym "czymś". Dla mnie porażka wygląda jak te tanie ulepy z allegro takie moje zdanie :gwizdanie:
tomasz_gti Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 Panie czytaj wątek. Ten zderzak był tylko mierzony. Już go dawno nie mam. Teraz S line na przód, S4 na tył i lotka na klape czeka na wiosnę do założenia
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Panie czytaj wątek. Ten zderzak był tylko mierzony. Już go dawno nie mam. Teraz S line na przód, S4 na tył i lotka na klape czeka na wiosnę do założenia :oklaski:
Marks2004 Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Koło super pasuję świetna robota podoba mi się to a4 a nie przepadam za avantami gratki
seves Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 świetna fura już widzę go na wiosnę na tych kołach z obszerniejszymi zderzakami na tył s4 tak? czyli wydechy rezasz? a na przód co wpadnie? bo sline idzie na sprzedaż? jakbyś szukał kupca na felgi to jednego chętnego juz znasz PS nie wiesz ile ważą fele?
tomasz_gti Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 świetna fura już widzę go na wiosnę na tych kołach z obszerniejszymi zderzakami na tył s4 tak? czyli wydechy rezasz? a na przód co wpadnie? bo sline idzie na sprzedaż? jakbyś szukał kupca na felgi to jednego chętnego juz znasz PS nie wiesz ile ważą fele? a dziekuje wydech bedzie z nierdzewki 2.5 cala a na przód zderzak S line. niewiem ile felgi ważą ale może w weekend sprawdze to ci napisze. kół narazie nie sprzedaje chyba ze sie cos ładnego z rantem trafi
czester Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 No Tomku fura kozak W pierwszej chwili myślałem, że to fele z RS-a, ale te też są za***iste
tomasz_gti Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 No Tomku fura kozak W pierwszej chwili myślałem, że to fele z RS-a, ale te też są za***iste dzieki kolego ale zeby wyglądała jak twoja to jeszcze troche brakuje
tomasz_gti Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 Z racji wycieczki do Bukowiny na pokład wskoczyły letnie koła image hosting png free image hosting image hosting jpg image hosting gif image hosting
czester Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Toś ty był w Bukowinie Jakoś nie kojarzę Jak już pisałem fela super
tomasz_gti Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 Toś ty był w Bukowinie Jakoś nie kojarzę Jak już pisałem fela super byłem w niedziele z chłopakami ze spotów sądeckich ok godz 11. ale twojego auta nie widziałem i myślałem ze już pojechałeś. a w sumie chciałem z Tobą pogadać
michal.m Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Kolego ta fela jest powiedz czy przy tej szerokosci i et jak masz na tyle nie ma żadnych przykrych przygód
Rekomendowane odpowiedzi