tomasz_gti Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 jezdziłem juz cały tamten sezon i nic mi nie obcierało ani zadnych przygód nie było
musti Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Bukowina i upolowana fela oraz B6 Tomka :kox:
tomasz_gti Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 Pare fotek ze zlotu Vag Inwazja 2012 image hosting adult image hosting gif hosting I na koniec wspaniała ekipa z która fajnie spędziłem czas gif hosting
marko225 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 kurde 7litrów???mi teraz w zime pali 10,5 litra też mam kombi 1,9tdi 130km czy to nie za duże spalanie???
smuggler Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ta felga faktycznie zamiata, aż się dziwię, że nic nie obciera
scyzor8811 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 felga kosi, szczególnie tylne odsadzenie.. autko jak felga, bardzo ładne..;-)
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dobrze że ktoś odgrzał kotleta bo mam parę pytań Masz gwint czy na springach ta gleba? A i jak się sprawują Nankangi? To NS2 Nowe kupowałeś?
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mialm taki nankanki jako nowe. O ile na suchym sprawowaly sie dobrze to na mokrym juz tak fajnie nie bylo...
tomasz_gti Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dobrze że ktoś odgrzał kotleta bo mam parę pytań Masz gwint czy na springach ta gleba? A i jak się sprawują Nankangi? To NS2 Nowe kupowałeś? audi jezdzi na amorach 1bv i sprezynach przód -50 weitec i tył -40 apex. Nankangi mam tylko na tyle , kupiłem okazyjnie używki ale szału nie robią. Teraz na letni sezon bede zmieniał na inne. ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Ta felga faktycznie zamiata, aż się dziwię, że nic nie obciera nic nie obciera nawet z kompletem pasażerów, jest opona naciągnieta i sie chowa w nadkolu ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- felga kosi, szczególnie tylne odsadzenie..autko jak felga, bardzo ładne..;-) dziękuje kolego:hi:
Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mialm taki nankanki jako nowe.O ile na suchym sprawowaly sie dobrze to na mokrym juz tak fajnie nie bylo... A nie ma problemu z wyważeniem? Bo mi się np koło co pare set km rozważało:kwasny: I mam dylemat czy brać za 400zł nankanga czy za 470zł Yokohame w 19`
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Mialm taki nankanki jako nowe.O ile na suchym sprawowaly sie dobrze to na mokrym juz tak fajnie nie bylo... A nie ma problemu z wyważeniem? Bo mi się np koło co pare set km rozważało:kwasny: I mam dylemat czy brać za 400zł nankanga czy za 470zł Yokohame w 19` ja nie miałem problemu z wyważeniem ich i ogólnie z użytkowaniem. w sumie to były używki a nie nowe i jezdziłem tylko sezon ---------- Post dopisany 01-02-2013 at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany 23-01-2013 at 21:38 ---------- Było troche przestoju w projekcie wiec z nowym rokiem czas zacząć rezać Wysłałem do kolegi Gwerty moje bixy na regeneracje bo już świeciły masakrycznie słabo. Zostały wymienione soczewki na B8 , czyszczenie środka, polerowanie kloszy, uszczelnienie i wymiana oringów przy regulacji poziomowania. Mają juz nie parować, zobaczymy jak to bedzie. Kilka fotek przed montażem: picture hosting[/img] picture sharing[/img] A teraz zdjęcia jak świeciły przed regeneracją photo sharing sites[/img] free image hosting[/img] :thumbup1: Dziękuję Gwerty za dobrą robote
Artur82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Nie no wiadomo, że Qwerty robi profi robotę
Fr0styyy. Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Fajnie tylko ten niebieski na postojówce nie pasuje do barwy żarnika
D4NTE Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Super to wygląda teraz, powiedz mi jakie koszta przeróbki lamp i czas oczekiwania?
tomasz_gti Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 Super to wygląda teraz, powiedz mi jakie koszta przeróbki lamp i czas oczekiwania? poszło PW
Gwerty Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Mialm taki nankanki jako nowe.O ile na suchym sprawowaly sie dobrze to na mokrym juz tak fajnie nie bylo... A nie ma problemu z wyważeniem? Bo mi się np koło co pare set km rozważało:kwasny: I mam dylemat czy brać za 400zł nankanga czy za 470zł Yokohame w 19` ja nie miałem problemu z wyważeniem ich i ogólnie z użytkowaniem. w sumie to były używki a nie nowe i jezdziłem tylko sezon ---------- Post dopisany 01-02-2013 at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany 23-01-2013 at 21:38 ---------- Było troche przestoju w projekcie wiec z nowym rokiem czas zacząć rezać Wysłałem do kolegi Gwerty moje bixy na regeneracje bo już świeciły masakrycznie słabo. Zostały wymienione soczewki na B8 , czyszczenie środka, polerowanie kloszy, uszczelnienie i wymiana oringów przy regulacji poziomowania. Mają juz nie parować, zobaczymy jak to bedzie. Kilka fotek przed montażem: A teraz zdjęcia jak świeciły przed regeneracją http://s7.postimage.org/a9j1eqfqz/WP_000009.jpg photo sharing sites I po regeneracji http://s11.postimage.org/l7119gppf/DSC_0055.jpg upload photos Efekt dużo dużo lepszy:thumbup1::thumbup1: Dziękuję Gwerty za dobrą robote super ze wkoncu doszły. najlepszy efekt dają spolerowane klosze po polerce nałozony filtr uv i utwardzona powierzchnia i w połączeniu z projektorami b8 lampy beda porzadnie swiecić. niech służą.
siara Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 No Tomek, ładnie wyglądają lampiszony Będziesz w niedzielę? obejrzymy na żywca
Rekomendowane odpowiedzi