Reggi Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Czołem Tak właśnie wczoraj zastanawiałem się z władczynią mojego łańcucha (czytaj ma kobieta ) jak nazwiemy Nasze dziecko. I nic nie przychodzi mi do głowy.. a moja kobieta nie chce nazwać syna HEKTOR ..Marian, Staś... i tu mi się kończy lista .. Znacie jakieś ciekawe/ nieoklepane imiona? Ps. Uprzedzam, że " Poziek" to nie imie :polew: Ps2. Za nabijanie się będe każdemu osobiście wpierdalał soczystego kropka Znaczy nie ja ..ale mam kontakty :polew:
spanky Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moja kobieta nie chce nazwać syna HEKROT kurfa ... chyba HEKTOR ... ?
Bieniek Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Dla mnie najlepsze imie meskie to Jan.Poprostu Jasiu
Iverson Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Ragga , dej mu Marley od Boba , niech chłopak ma coś z życia hyhyhy
soolek Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Warcisław, Desdemona, Ekspedyt ... ...a tutaj napewno coś znajdziesz -> KLIK
arielo Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Rozumiem,że chcesz fajne oryginalne. Tymoteusz - Tymek Alan odpada bo pomylisz literki i wyjdzie brzydko Aleksander - po królewsku Rafał złe nie jest Maksymilian Jordan - jak lubisz kosza, Cyprian, Remigiusz, Tobiasz, Fabian, Borys, Igor, Kacper, Wiktor, Błażej, Nicolas, Nikodem, Seweryn lub coś tradycyjnego Antoni, Jakub Przemyśl to dobrze Mi starzy dali na imię Ariel - ile ja musiałem się namęczyć lejąc gości w podstawówce to szok.. Teraz uważam swoje imię jako atut, choć Arieli teraz na pęczki się porobiło Może to ci pomoże http://www.youtube.com/watch?v=bqhU92bMam4
soolek Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Teraz to pewnie kolega pójdzie bardziej w kierunku: TypeR V(i)TEC
qoperek Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ostatnio dość sławne imię i oryginalne przez pana LWA R. LEW ... jakoś sobie nie wyobrażam jak mówi w szkole do niego nauczyciel ... Lew podejdź do tablicy jak dla dziewczyny do Anastazja, moja córka ma tak na 2 imię
nike21 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 dla córki to Marycha, a dla syna Hasz :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Moje propozycje: Dominik, Oliwier, Bartosz, Krystian, Artur, Eryk, Emil, Fabian, Jarosław, Kacper, Remigiusz, Tobiasz, Witold.[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 15:19_________________________________________________Dominika, Gabriela, Joanna, Julia, Kamila, Nadia, Patrycja, Tusia, Wiktoria.
Iverson Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ...z tego co wyczytałem to Ragga ma mieć synka , także...raczej męskie trzeba wrzucać imiona
Azunia Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ...z tego co wyczytałem to Ragga ma mieć synka , także...raczej męskie trzeba wrzucać imiona W temacie jest "Jakie imię dla syna/córki", chyba że masz jakieś dodatkowe informacje.
Buszek Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Mysle ze dajac dziecku jakies oryginalne imie nalezy sie zastanowic czy samemu chcialoby sie takie imie miec fajne oryginalne imie to np.: Gracjan a tak to nie wiem najlepsze są pierwsze pomysly no i tez fajnie jak imie pasuje do nazwiska
Kolkov Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ouuu Brrrrrrrrrachu, Herkot? Interesujące imię Ja proponuję Jaś, Franek albo Grześ, tysz ładnie
Rekomendowane odpowiedzi