Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem jakie masz ceny bo mi je przedstawiłeś z 2 miesiące temu

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

polecam TUNE-UP Gdańsk ul. Przemian 2. Robilismy rzezby 2x PD++

Opublikowano
Jesli nie wiesz to po co sie wypowiadasz,na temat cen

Miałem okazje być u was A4 BPW oznaczone na wykresie z hamowni jako A3 BPW. Sprzęt i sam obiekt oraz kultura obsługujących pierwsza klasa (tutaj brawa) aczkolwiek zaniepokoił mnie w rozmowie jeden szczegół, osoba która hamowała mi autko zaskoczona była tym, że w silnikach 2.0 TDI występowały wersje 8V.

Nie udało się również zgrać softu - a po opuszczeniu hali miałem na blacie choinkę kontrolek (od ABS po pozycjonowanie ksenonów) które po pewnym czasie się wygasiły - wydaje mi się, że tak auta się nie powinno oddawać klientowi... :)

Podsumowując - jadę jeszcze raz na diagnostykę i być może będę tym pierwszym "królikiem" z a4-klubu ;)

Opublikowano
Jesli nie wiesz to po co sie wypowiadasz,na temat cen

Miałem okazje być u was A4 BPW oznaczone na wykresie z hamowni jako A3 BPW. Sprzęt i sam obiekt oraz kultura obsługujących pierwsza klasa (tutaj brawa) aczkolwiek zaniepokoił mnie w rozmowie jeden szczegół, osoba która hamowała mi autko zaskoczona była tym, że w silnikach 2.0 TDI występowały wersje 8V.

Nie udało się również zgrać softu - a po opuszczeniu hali miałem na blacie choinkę kontrolek (od ABS po pozycjonowanie ksenonów) które po pewnym czasie się wygasiły - wydaje mi się, że tak auta się nie powinno oddawać klientowi... :)

Podsumowując - jadę jeszcze raz na diagnostykę i być może będę tym pierwszym "królikiem" z a4-klubu ;)

hmm CVT nie raz widze wyjechał odrazu na kogos broniac swojego tyłka... Ciekawe co powiesz w tej kwesti

Opublikowano

Ja wybieram sie w najbliższym czasie do ComSportu w Krakowie moi znajomi ich polecają podobna pełen profesjonalizm a jak bedzie zobaczymy i dam wam znac ;) i tak wszystkie opinie sa bardzo dobre na ich temat w Bielsku tez maja warsztat ;) polecam strone http://www.compsport.pl/

Opublikowano

poniewaz szykuje sie gropowe chipowanie w katowicach, chcialem zapytac uzytkownikow benzyniakow jakie doswiadczenie maja z aligatorem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hm, no nie wiem, moze i nie jest wybitny, na pewno ma wiedze, bo mialem przyjemnosc poznac.

Jedna osoba z tego forum jezdzi na jego softach bez wiekszych problemow...

a możesz dać namiar na tą osobę co jeździ na sofcie MTRONICa ?

Opublikowano

w Krakowie możecie polecić jakąś sprawdzoną firme chiptuningową?? Bo wybieram sie za niedługo w tamte strony ;)

Opublikowano

Compsport Krakow

Opublikowano
Goodhope robi te silniki również.

już nie robią AEB

Opublikowano

nie chce sie im juz lutowac podstawek ?

Opublikowano
Goodhope robi te silniki również.

już nie robią AEB

dzwonilem w piatek i cytuje slowa faceta w sluchawce :" z tymi silnikami jest za duzo problemow bo najpierw trzeba je naprawiac a potem dopiero chipować"

Opublikowano

a co robią to za darmo że tak płaczą ? :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
a co robią to za darmo że tak płaczą ? :polew::polew::polew::polew:
Moze trzeba zalozyc nowy dział poswiecony firmom ktore by sie podjeły modyfikacji starych poczciwych AEB ,bo takich firm w polsce jest juz coraz mniej :-)
Opublikowano

AEB jest głuche i slepe, ma tylko kilka newralgicznych pkt

które mozna ogarnąc w kilka godzin, no chyba że coś jest poważnego z silnikiem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam Panowie. chciałbym poddać moją a4 1.9 tdi 101km avb chiptuningowi. Najbliżej mam do Ecuproject z wrocka i Jetronik - 100km. Rozważam także Goodhope z Pleszewa, do nich mam 200km.

Dowiedziałem się w cenach i tak:

- w ecuproject powiedział 1200zł

- w goodhope powiedzieli 900zł

Nie wiem ile w jetroniku bo jeszcze się z nimi nie kontaktowałem, ale chodzi mi o to że mimo że blizej mam do ecuproject niż do goodhope, to w goodhope wyjdzie mi 300zł taniej za sam chiptuning, odliczając koszta podróży zaoszczędze 150zł mimo że jest 2x dalej.

Opinie o ecu jak i goodhope już znam, przeczytałem Wasze posty i wiem że jeden i drugi jest warty wydania pieniędzy.

Pytanie tylko czy faktycznie warto jechać do goodhope oszczędzając 150zł czy nie warto i lepiej dołozyć i podjechać do ecu? Co radzicie?

Jakoś mi nie podchodzi Jetronik - mało opini o nich wyczytałem na tym forum albo źle patrzyłem. Jakie macie z Nimi odczucia?

Dziękuje wszystkim za odpowiedź

Opublikowano

W lubuskim podkreci ktos TDIka?