Zidan22 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Odkryłem, że w nowym aucie mam boxa Alpina i chciałbym dowiedzieć się jak wpływa na silnik. Kogo polecicie z lubuskiego lub okolic??
David Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Takiego starego pazdziora to juz malo kto nie ogarnia. a Twoj pazdzioch starszy ogarnac to ogarnie wiekszosc ale jak.. nie liczy sie dlugosc tylko technika
Zidan22 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Panowie, znacie kogoś z lubuskiego kto pomógł by mi zdiagnozować tego mojego boxa??
poziek Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Panowie, znacie kogoś z lubuskiego kto pomógł by mi zdiagnozować tego mojego boxa?? Ja ci go zdiagnozuje teraz , już. Wywal ten szajs i jedź na normalny program.
Zidan22 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Każdy mówi wywal, wywal, ale chyba nie wystarczy tylko wypiąć go z auta. Na forum czytałem, że samo wypięcie nei załatwi sprawy.
ktokolwiek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Odloz kase, jedz do tunera, to Ci sam wywali i napisze program, w czym problem
mrluke Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Czołem, jaki warsztat tuningowy do podniesienia mocy i momentu polecacie niedaleko mnie? slyszalem ze dynosoft we wrocku jest dobry?
spanky Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Czołem, jaki warsztat tuningowy do podniesienia mocy i momentu polecacie niedaleko mnie? slyszalem ze dynosoft we wrocku jest dobry? dobrze slyszales ...
leone1988 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 był ktośmoże w tune up w gdańsku? może mi ktoś powiedzieć kilka słów na temat tuningu w tym warsztacie??
ktokolwiek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Czołem, jaki warsztat tuningowy do podniesienia mocy i momentu polecacie niedaleko mnie? slyszalem ze dynosoft we wrocku jest dobry? No ja też polecam jetronika, chociaż drogo, ale zna się na rzeczy jak mało kto Jeden minus - zapomniał mi zdjąc ogranicznika do 250, chociaż wspominałem na początku, skapnąłem się dopiero na Autobahnie że nadal jest.
spanky Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 był ktośmoże w tune up w gdańsku? może mi ktoś powiedzieć kilka słów na temat tuningu w tym warsztacie?? bylo sporo osob ... jedz a bedziesz zadowolony ...
leone1988 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 chciałbym wiedziec jakie samochody tuningowali, jakieś wykresy czy coś bo za mało opini o nich jest.
spanky Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 chciałbym wiedziec jakie samochody tuningowali, jakieś wykresy czy coś bo za mało opini o nich jest. napisz do kolegi rob555 i bedziesz wszystko wiedzial ...
Bieniek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 był ktośmoże w tune up w gdańsku? może mi ktoś powiedzieć kilka słów na temat tuningu w tym warsztacie?? bylo sporo osob ... jedz a bedziesz zadowolony ... Bylem ja i kilka osob z forum.Jestem zadowolony. :good:
piotr_1982 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Mam pytanko co sadzicie o Dynosoft ale w Katowicach. Mozna im powierzyc autko. Mam nadzieje ze robia duzo lepiej niz v-tech bo akurat o nich nie ma za dobrych opini.Dzieki pozdrawiam
Tukan Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Mam pytanko co sadzicie o Dynosoft ale w Katowicach. Mozna im powierzyc autko. Mam nadzieje ze robia duzo lepiej niz v-tech bo akurat o nich nie ma za dobrych opini.Dzieki pozdrawiam Dynosoft w Kato godny polecenia
akjam Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Mam pytanko co sadzicie o Dynosoft ale w Katowicach. Mozna im powierzyc autko. Mam nadzieje ze robia duzo lepiej niz v-tech bo akurat o nich nie ma za dobrych opini.Dzieki pozdrawiam Tam chyba robił autko ostatnio MAJKI_3646. Jest bardzo zadowolony. Jest gdzieś jego wykresik na FORUM... I ja też tam się chyba wybiorę... :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 albo jeżeli Ci się chce to podjedź do Mirasa (Dynosoft Wrocław) - polecam
piotr_1982 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Jestem juz umówiony na następny tydzień do Dynosoft w Tychach. Mam nadzieje ze sie będzie jeszcze fajniej jeździło. Ale niechciał bym przekroczyć granicy 150KM.
przemo78 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Mam dokładnie ten sam silnik i też zastanawiam się nad zmiana mocy. Daj znać jak to u Ciebie wyszło.
Rekomendowane odpowiedzi